В края на октомври от Lamborghnini официално обявиха, че Aventador

...
В края на октомври от Lamborghnini официално обявиха, че Aventador
Коментари Харесай

Lamborghini може да върне Aventador в производство


В края на октомври от Lamborghnini публично оповестиха, че Aventador е разпродаден и моделът повече няма да се създава. Сега, обаче, италианците може да се наложи да се извърнат още веднъж към своите снабдители на части и да започват още веднъж машините, където се създава Aventador поради непредвиден проблем.
 Lamborghini може да върне Aventador в произвеждане поради непредвиден проблем - 2

Както по-рано тази седмица ви информирахме, транспортен съд с над 4 хиляди автомобила от марките Porsche, Lamborghini, Bugatti и други се възпламени в Атлантическия океан. Именно на него са се транспортирали и част от последните създадени Aventador-и, които може да се окажат съществено потърпевши. Шефът на американското поделение на марката съобщи в изявление пред Autonews, че най-големите му терзания са свързани точно с този модел.

Той добави, че към момента няма ясна информация за това дали и какъв брой тъкмо коли са потърпевши. Когато това стане ясно, от Lamborghini ще прегледат подробно всички коли и ще преценяват какво тъкмо да вършат с тях. Независимо от обстановката, упованията са за огромни забавяния.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР