В края на ноември 2018 г., край източния бряг на

...
В края на ноември 2018 г., край източния бряг на
Коментари Харесай

В Африка се случват необичайни и необясними явления

В края на ноември 2018 година, край източния бряг на Африка, покрай остров Майот, сред Мозамбик и Мадагаскар, е записан доста чудноват сеизмологичен феномен. Учените са записали доста мощен звук от незнаен генезис, който идва от дъното на океана. За 20 минути, от източника на това бучене, във всички направления били излъчени сеизмични талази.Най-странното във всичко това е, че нито един човек не е усетил този екот в реалност, а единствено особено съоръжение го е прихванало. Учените дефинират това събитие, като ненормално.

 1 - В Африка се случват необикновени и необясними феномени
Наскоро екип от френски откриватели разгласява свои лични проучвания, в опит да разбере природата на това аномално събитие. Но, екипът има доста въпроси, на които няма отговори.Епицентърът на аномалията е в непосредствена непосредственост до остров Майот. Бумтенето се състояло от дълги импулси на нискочестотни талази, които били много под прага на човешкото усещане, само че задоволително мощни, с цел да бъдат уловени от сеизмологично съоръжение.И тези импулси, най-вероятно не са били породени от трусове, най-малко не от такива типове, за които знаем.В допълнение, към тази мистерия, откривателите разкрили, че Майот потъва под водата със скорост 9 мм на месец и се измества на изток. Тези елементи разрешават на учените да предположат, че на това място под Африка се случва вулканично събитие, каквото в никакъв случай не сме виждали.
По-специално, откривателите пишат, че това събитие може да бъде “скрито изригване с най-големия размер, който в миналото е бил документиран ”.

 2 - В Африка се случват необикновени и необясними феномени
Това събитие, както е предположено от френските учени, е породено от един пространствен километър течна гореща магма, ситуирана на 28 км под повърхността на океана. Тази магма по някакъв метод се влива в близките седиментни пластове, а не на открито, и по тази причина на повърхността не е открито нищо.Ако това е правилно, то изникват доста въпроси без отговор за събитието. В продължение на няколко месеца след тази сеизмична особеност, в региона са следени огромни стада мъртви риби.И в случай че цялата магма остава подземен, какво убива и продължава да убива рибата? Какво тъкмо е предизвикало “силния звук ”? И по какъв начин “бумтенето е обвързвано с придвижването на острова на изток и потъването му в океана?

 3 - В Африка се случват необикновени и необясними феномени
Между другото, аномалията от ноември 2018 година е единствено една от последните необикновени сеизмологични феномени в Африка. И тези феномени също демонстрират, че се случва нещо извънредно и широкомащабно там.

 4 - В Африка се случват необикновени и необясними феномени
Също по този начин, през 2018 година, в Източна Африка поражда дълъг раздор, който минава през Сомалия и Кения. Този раздор унищожава доста пътища и принуждава доста локални фермери да се реалокират.Било обявено, че линията се уголемява всеки ден.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР