В края на миналата седмица в зала Grand Rex френската

...
В края на миналата седмица в зала Grand Rex френската
Коментари Харесай

Силви Вартан за Джони: Разтърсваща любов

В края на предходната седмица в зала " Grand Rex " френската певица Силви Вартан изрази съкрушителната си респект към първата си обич.

По време на изключителния концерт в петък вечерта в парижката зала " Grand Rex " Силви Вартан отдаде вълнуващо почитание към първата си обич Джони Холидей. Пред 2 700 посетители в залата, разчувствани до сълзи, певицата на няколко пъти изпя най-големите шлагери на френската рок икона. От " Noir c`est noir " / " Черното си е черно " бел.ред/ до " J`ai un problème " / " Имам проблем " бел.ред/. Освен че ги изпя, тя също по този начин изрази цялото си почитание към бащата на сина си. " Израснахме дружно в светлината и пристрастеността. Нашите дуети са отражение на нашия плевел живот. Въпреки, че животът ни раздели по-късно, нищо не можа да промени любовта и уважението ни един към различен ", признава Силви Вартан пред хилядите вперени в нея очи.

Силви Вартан напусна сцената след едно разтърсващо шоу траяло два часа и половина, цялостно с страсти, в което тя си спомняше за Джони и даже търсеше виртуално да изпее с него шлагерите. " Изживях този концерт с доста страсти. Имаше доста песни и в последна сметка доста малко подготовки. Беше неповторимо и магическо... Беше прелестно и разтърсващо. Беше тежко ".

Заобиколена в ложата от щерка си Дарина и от внучките си Илона и Ема, Силви си напомни доколко бе комплицирано да приказва на сцената за тази респект. Тя не възнамеряваше да плаче и не трябваше. За Джони. " И още веднъж и още веднъж, повтарях си няколко пъти ", изяснява Силви пред " Parisien " и прибавя " нормално не върша такива неща за толкоз вълнуващи моменти. На всяка подготовка плачеш. Наистина беше доста тежко ".

И в действителност по време на подготовките Силви Вартан мъчно сдържаше страстите си. " Paris Match " участва на подготовките и видя по какъв начин тя не съумява да спре сълзите щом се появеше ликът на Джони Холидей. Тя не спираше да повтаря: " Никога няма да съумея ". /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР