В края на миналата седмица множество чуждестранни издания съобщиха, че

...
В края на миналата седмица множество чуждестранни издания съобщиха, че
Коментари Харесай

Медиите разделиха Джей Ло и Алекс Родригес, но двойката не е на същото мнение

В края на предходната седмица голям брой задгранични издания оповестиха, че четиригодишната връзка на Дженифър Лопес и Алекс Родригес е завършила. Припомнете си тук:

Двойката обаче не закъсня с изказване в отговор на изказванията .

„ Всички сведения са неточни. Работим върху някои неща “ , съобщи двойката пред изданието, което преди този момент съобщия за раздялата им. Уебсайтът добавя още, че тези „ неща “ не се свързани с трето лице, както се смяташе по-рано .

Източник на споделя, че Лопес и Родригес че са били „ хванати неподготвени “ от бързото разпространение на новината за хипотетичната им разлъка, описват от.

„ Алекс убеждава Дженифър да опитат и разрешат нещата. Дженифър си дава време да намерения за бъдещето им “ , изяснява още източникът на Е!. „ Заедно имат няколко вложения дружно, а децата им са необикновено близки. Идеята да разплетат всичко наподобява като толкоз огромно начинание, че тя не желае да остави връзката прекомерно бързо. “

Много допустимо е обаче връзките им да приключат, прибавя източникът. „ Алекс е изцяло наясно, че сега тази връзка виси на косъм. “
 Най-милите моменти на Дженифър Лопес и Алекс Родригес  Най-милите моменти на Дженифър Лопес и Алекс Родригес  Най-милите моменти на Дженифър Лопес и Алекс Родригес  Най-милите моменти на Дженифър Лопес и Алекс Родригес
твърди, че Лопес и Родригес са говорили за бъдещето си цяла нощ в петък след разпространяването на новината. „ Опитват се да преодолеят нещата...но не е ясно дали това значи, че остават дружно “ , споделя източник, непосредствен до двойката, за изданието, което първо заяви новината.

Междувременно People беседва с източник, непосредствен до двойката, който обяснява, че макар слуховете за невярност на Родригес с Мадисън ЛеКрой , участничка в риалити шоуто “Southern Charm”, тя „ няма никакво отношение към проблематичния интервал “.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР