В края на миналата седмица, Ford обяви, че собствениците на

...
В края на миналата седмица, Ford обяви, че собствениците на
Коментари Харесай

Електромобилите на Ford вече зареждат в Supercharger мрежата на Tesla

В края на предходната седмица, Ford разгласи, че притежателите на напълно електрическите коли на марката са първите измежду всички притежаващи 100% електрически коли (освен на Tesla), които имат достъп до зарядната Supercharger мрежа на Tesla в Съединените Американски Щати и Канада.

" Според изследване на потребителските настроения на Cox Automotive, неналичието на зарядни станции е втората най-голяма преграда, след цената, когато става въпрос за закупуване на електрическо транспортно средство ", споделят от Ford. " Тъй като цените на електрическите автомобили понижават, подобряването на достъпа до надеждно бързо зареждане е от решаващо значение, с цел да се помогне на повече клиенти да изберат решително електрически автомобил ".

От Ford споделят също по този начин, че вследствие на прибавянето на над 15 000 бързи зарядни станции от мрежата на Tesla, притежателите на електрическите автомобили й получават повече от два пъти по-голям избор на зарядни точки в мрежата на BlueOvalTM Charge Network.

Необходимият за зареждането на електрическите автомобили на Ford в Supercharger мрежата на Tesla адаптер се предлага гратис на клиентите на Ford (след предварителна заявка) до 30 юни тази година, след което ще се предлага на цена от 230 щатски $.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР