В края на миналата седмица дупнишки полицаи са установили извършитл

...
В края на миналата седмица дупнишки полицаи са установили извършитл
Коментари Харесай

ОД на МВР съобщи: Побоища, катастрофи и дрогирани шофьори в Югозапада

В края на предходната седмица дупнишки служители на реда са открили извършитл на разваляне на непозната благосъстоятелност – 32-годишен локален гражданин е счупил задно панорамно стъкло на лек автомобил, който е бил паркиран на ул. „ Отец Полихроний “ в града. Деянието бе декларирано на 18 август в полицията. По случая е формирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Дупница.

38-годишен мъж от с. Червен брег е нанесъл побой на собствен съселяни, като е счупил шише от главата му в края на предходната седмица. На потърпевшия е оказана здравна помощ, причинителят на действието е арестуван с полицейска заповед в ареста на районно управление (на МВР) Дупница. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор.

В края на предходната седмица пътни служители на реда от Кюстендил са открили при инспекция, че 37-годишен лидер на товарен автомобил „ Фиат “ ръководи автомобила с регистрационни табели, издадени за друго МПС.Проверката е осъществена в с. Слокощица. По случая е формирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил, известен е дежурен прокурор.

4 бързи полицейски производства са формирани в края на предходната седмица за ръководство на МПС след приложимост на алкохол и наркотични субстанции – 35-годишен лидер на л.а. „ Тойота “ е бил зад кормилото след приложимост на кокаин, инспекцията е осъществена в Кюстендил; 31-годишен лидер на мотоциклет е открит да ръководи в Дупница след приложимост на канабис; 43-годишен софиянец е открит от кюстендилски служители на реда да ръководи л.а. „ Шкода “ след приложимост на наркотични вещества; 54-годишен лидер на л.а. „ Фиат “ е управлявал с 1.60 промила алкохол в издишания въздух, инспекцията е осъществена на ул. „ Софийско шосе “ в Дупница. Тестовете на водачите са направени с техническо средство, арестувани са с полицейска заповед. За случаите е известен дежурен прокурор.

2 пътни катастрофи са зародили в края на предходната седмица в Кюстендилска област. На 20 август към 19.30 ч л.а. БМВ се е блъснал в крайпътно дърво. Водачът е 21-годишен и е от гр. Рила, настанен е в благоевградската болница със счупена ключица. 17-годишният пасажер е с голям брой пострадвания и в тежко положение е настанен за лекуване в столична болница. Произззшествието е зародило на пътя Кочериново – Рила.По случая е формирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Рила, известен е дежурен прокурор.

На 21 август на разсъмване лидер на л.а. „ Фолксваген “ при маневра на заден ход е блъснал 19-годишна пешеходка и 38-годишен пешеходец в с. Яхиново, напуснал е местопроизшествието.На потърпевшите е оказана здравна помощ, пешеходецът е с комоцио. Водачът на автомобила е открит -39-годишен гражданин от селото е, арестуван е с полицейска заповед, отказал е да му бъде изработен тест за приложимост на алкохол и опиати.По случая е формирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Дупница, известен е дежурен прокурор.

3 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в края на предходната седмица в региона – един от тях е нанесъл вреди, в с. Горни Кортен гръмотевица е предизвикала запалване на покрив на къща, къщата е била необитаема. Оказана е техническа помощ при зародило ПТП на територията на община Кочериново, отводнени са 2 къщи, хваната е змия в стая на къща в Бобошево.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР