В края на миналата седмица Бионсе пусна на пазара дългоочаквания

...
В края на миналата седмица Бионсе пусна на пазара дългоочаквания
Коментари Харесай

Много суперлативи и една критика - новият кънтри албум на Бионсе

В края на предходната седмица Бионсе пусна на пазара дълго чакания си нов албум Cowboy Carter. По-малко от две години след излизането на Renaissance, певицата направи внезапен и непредвиден за някои завой към кънтри музиката, за който загатна, както още на концертите по последното си турне, по този начин и по време на рекламите на Супербоул.
 Бионсе изненада всички на Супербоул 2024 с две нови песни и албум
Бионсе отново съумя да изненада всички

Ударно завръщане за певицата

А в този момент всички нейни почитатели към този момент се срещнаха с тази " нова епоха " в нейната кариера. И по мненията в обществените мрежи и другите платформи може да съдим, че рисковият й ход в действителност е в действителност печеливш.

Сингълът  " Texas Hold `Em " който е първият от новия албум на Бионсе, стана и първият на цветнокожа изпълнителка, достигнал върха на класацията на Billboard за кънтри части. Освен това към този момент две седмици се задържа в Billboard Top 100 и сме сигурни, че още дълго ще има място освен там, само че и в доста други ранглисти. 

Вторият сингъл от албума носи името  " 16 Carriages ", а текстът му ни връща много години обратно, когато изпълнителката е едно 15-годишно момиче, насила да напусне дома си и много бързо да остави зад себе си изглеждащите й тогава огромни проблеми, с цел да се сблъска челно със света на огромните. 

Оказва се, че Бионсе е нацелила точния миг, с цел да хване кънтри вълната във време, в което изпълнителите от този род добиват все по-голяма известност освен в Съединени американски щати, само че и оттатък границите на страната. А в Cowboy Carter тя си партнира с митове като Доли Партън, Уили Нелсън и Линда Мартел.

Залитането на певицата по кънтри музиката не е от през вчерашния ден и през днешния ден и тя е имала периодични изяви на сцената с реализатори от този род. Но в множеството случаи с тях си навлича гнева на консервативната кънтри аудиторията, която мъчно би приела някой да разпространява жанра по този комерсиален метод. 

Но за Бионсе песните от новия й албум са много повече от музикален опит, тъй като тя влага в тях бездънен прочувствен смисъл. Дни преди излизането на Cowboy Carter тя описа в обществените мрежи, че подготвянето му е лишило цели пет години, а ентусиазъм е станала една неприятна случка, в която тя се е почувствала нежелана и неприета - визирайки точно предходните си опити на кънтри сцената, изяснява Business Insder.

Но тази реакция не само не я обезкуражила, а даже я е стимулирала да се " гмурне дълбоко " в историята на кънтри музиката, с цел да излезе самоуверено пред всички с новите си музикални творения и самочувствие, че зад тях седи сериозна работа. И в този момент като резултат тя вижда по какъв начин музиката може да сплотява, освен да разделя хората.
 Джей Зи на премиите Грами - гневната тирада на рапъра, с която поддържа Бионсе
Гневната реакция и тирада на Джей Зи (с която отбрани Бионсе)

" Когато съм нервозен, споделям истината "

Е, не може всичко да е съвършено, даже при звезди от ранга на Бионсе. Нейни почитатели, поръчали си виниловата плоча и диска с Cowboy Carter, се оплакаха, че пет от задачите 27 песни от цифровия албум липсват на физическите копия. От Sony Music към този момент не дават формален коментар, само че се допуска, че тази версия може занапред да търпи промени.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР