В края на миналата година разбрахме, че Netflix няма да

...
В края на миналата година разбрахме, че Netflix няма да
Коментари Харесай

150 000 долара за една тренировка с Надал - възможно е

В края на предходната година разбрахме, че Netflix няма да останат по-назад и ще се прицелят още по-здраво към всички почитатели на тениса.
 Карлос Алкарас и Рафаел Надал се изправят един против различен в The Netflix Slam
Карлос Алкарас и Рафаел Надал готвят представление

Демонстративен мач по стрийминг платформата

Освен документалната поредица Break Point, стрийминг платформата ще излъчи онлайн The Netflix Slam - демонстрационен тенис шампионат. Като гвоздеят е мачът между  и.

Събитието би трябвало да се организира на 3 март на Michelob ULTRA Arena в Лас Вегас, само че някои детайли от него оставиха доста хора неприятно сюрпризирани.

Оказва се, че уредниците оферират частни подготвителни сесии с Надал и Алкарас, които към този момент са разпродадени. Но това, което изненадва всички, е цената на една такава сесия - 150 000 $, написа Sportskeeda.

Групово занятие с присъединяване на двамата испанци, пък се продава на цена от 50 000 $. По-евтини разновидности са групови занимания, водени от Франсис Тиафо и Тейлър Фриц - 25 000 $ на човек.

В обществените мрежи хората показват възмущението против цените и повдигна още веднъж въпроса дали тенис академията на Рафа Надал не е потънала в съществени финансови отговорности и по тази причина той таксува толкоз скъпо частните тренировки.

Наскоро тенис коментаторът Крейг Шейпиро хвърли изказванието, че академията на Надал има съществени обвързване и по тази причина испанецът е решил да стане лице на тенис федерацията на Саудитска Арабия. Ход, който бе много подложен на критика от доста почитатели на тениса.
 Six Kings Slam в Саудитска Арабия - тенис шампионатът, на който ще играят Новак Джокович, Рафа Надал и Карлос Алкарас
Когато Саудитска Арабия притегли най-хубавите в тениса

Джокович, Надал, Алкарас, Медведев, Синер и Руне ще мерят сили на Six Kings Slam

Тогава Шейпиро загатна, че благодарение на договорката си със Саудитска Арабия Рафаел Надал е съумял да почисти всички задължения на академията си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР