В края на месец ноември млада жена от пловдивския кв.

...
В края на месец ноември млада жена от пловдивския кв.
Коментари Харесай

Циганетата, вилнели на паркинг в пловдивски квартал, го загазиха

В края на месец ноември млада жена от пловдивския кв. "Изгрев " подала сигнал в полицията, че незнайно лице е счупило страничното огледало на автомобила й. Превозното средство с марка "Ауди " било паркирано пред дома й на улица "Бъндерица ".

Служители на "Криминална полиция " в Шесто районно управление (на МВР) подхванали неотложно търсене на причинителя и влезнали в дирите на група деца, които, водени от хулигански подбуди, чупят стъкла и огледала на паркирани в квартала коли. Само за два дни били открити и арестувани причинителите на действието - двама малолетни поданици на кв. "Столипиново ".



Служителите на реда открили, че в детската улична тайфа има и две по-малки момчета - на 12 и 13 години, също от квартала, които признали, че това не е първата им хулиганска демонстрация.

По случая е стартирана инспекция, а материалите са импортирани в Прокуратурата. С по-малките момчета ще работи контрольор детска педагогическа стая в ръководството, който стартира профилактична и възпитателна работа с подрастващите, оставени без непоколебим наставнически контрол.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР