В края на месец февруари се състоя официалният анонс на

...
В края на месец февруари се състоя официалният анонс на
Коментари Харесай

Samsung показа Galaxy S10 една година преди презентацията

В края на месец февруари се състоя формалният анонс на флагманския смарт телефон Galaxy S9 с най-съвременен хардуер и благоприятни условия.
Оказа се, че тогава Samsung инцидентно е посочил Galaxy S10 , а това е една година преди формалната презентация на новото мобилно устройство. За тази информация би трябвало да благодарим на острия взор на Reddit консуматор.



По време на презентацията на Galaxy S9 на публиката са посочили и Galaxy S10, който би трябвало да се появи чак при започване на идната година. На един от слайдовете се вижда мобилно устройство без никаква рамка под екрана. В същия слайд е показано изображението и на Galaxy Note 8. Потребителите и някои медии са сигурни, че по този метод Samsung инцидентно, само че най-вероятно преднамерено, е посочил своя нов телефон от топ-ниво.

Ако се вгледаме в изображението, долу вдясно ще забележим смарт телефона Galaxy Note 8. Но в случай че погледнем горната лява част на фрагмента ще видим смарт телефон без рамка изпод. И още, това устройство няма странични рамки, а екранът е закривен. Тези особености са присъщи единствено за флагманските смарт телефони на Samsung.



Във видеото, въпросният смарт телефон се появява на 11 минута и 26 секунда.

Официалната презентация на Galaxy S10 се чака по време на ревюто CES 2019 в средата на януари.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР