В края на март т.г. животът на цялото човечество коренно

...
В края на март т.г. животът на цялото човечество коренно
Коментари Харесай

Биляна Йотовска - женственост и перфектна фигура - slava.bg

В края на март т.г. животът на цялото човечество радикално се промени. Само за няколко дни хората станаха пандизчии на личните си домове, посрещайки всеки изгрев и залез на слънцето в изолираност сред четири стени. Стрелките на часовника като че ли забавиха своя ход и започнаха едва-едва да се движат по циферблата, трансформирайки времето в релативно разбиране, предава Dir.bg.

Именно изключителното състояние, в което се намираше страната ни, както и последствията от него, се е трансформирало в тематика за диалог сред Биляна Йотовска и нейните приятелки, които са стигнали до извода, че от началото на пандемията от Covid-19 не са обличали друго, с изключение на комфортни спортни екипи и удобни пижами.

За дамите, привикнали да поставят голям брой старания за поддръжката на външния си тип и усърдно да избират от дрешника си облеклата, които да облекат, с цел да излязат на открито, този интервал сигурно е пристигнал като потрес. Въпреки че за брачната половинка на международния първенец по културизъм Димитър Димитров надали е представлявал проблем, защото тя избира спортните екипи пред елегантните тоалети, които поставя най-често във връзка.

Преди ден обаче хубавицата показа със своите почитатели в обществената мрежа, че от време на време обича да поставя и по-предизвикателно облекло, разкриващо нейната женственост и съвършената ѝ фигура, свидетелстваща за часовете, прекарани в интензивни тренировки. В своя Инстаграм акаунт брюнетката качи селфи снимано в едно от огледалата, намиращо се в нейното жилище.

На изображението Биляна театралничи само по мощно изрязано черно долни дрехи с акценти от блестящи камъни.

"Аз обаче си присвоявам и по някой секси миг... ", гласи посланието към фотографията, събрала хиляди лайкове и голям брой мнения, в които феновете ѝ изричат своето удивление към Йотовска.

Напоследък тя употребява платформата освен, с цел да въодушеви почитателите си да водят здравословен метод на живот, само че и да ги накара да мислят положително. Биляна е на мнение, че позитивната настройка е от основно значение за превъзмогването на тежките житейски тествания, които ориста постоянно слага на пътя на всеки от нас.

"Въодушевлението и положителното въодушевление са заразни - не спирайте да ги разпространявате, до момента в който не болестите всички! ", е написала тя към своя обява, на която стои пред фотографския обектив светлосин чеп и топ с дълги ръкави - част от нейната лична марка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР