В края на март 2019 г., малката болница Klinik Desa

...
В края на март 2019 г., малката болница Klinik Desa
Коментари Харесай

В Малайзия, временно затвориха болница, поради паранормални явления

В края на март 2019 година, дребната болница Klinik Desa Gesir Tengah в малайзийския квартал Hulu Selangor разгласи краткотрайно затваряне. Посочените аргументи са „ загадъчни случаи на пострадване на медицински сестри и пациенти “.Местна група паранормални откриватели, на своята страница във Facebook оповестяват, че от 2007 година насам, в тази болница се следят странни неща. (HiddenTruth.site)

 x1 1 - В Малайзия, краткотрайно затвориха болница, заради паранормални феномени
В писмото на един от чиновниците на болничното заведение, който го е изпратил в група, се чете: “Тези мистични феномени значат офанзиви против личен състав и пациенти, в това число и през цялата предходна година. Направихме всичко допустимо, с цел да ги спрем, само че те не престават да се случват. ”В писмото си, служителят в детайли разказва, че странните феномени са закрепени в болничното заведение и всичко това стартира със известия в интервала от 2007 година до 2012 година:2007 година: здравна сестра съобщила, че вижда странна черна есенция.2009 година: Медицинската сестра Н., при започване на работа, в началото не докладвала за нищо извънредно. Но, след известно време, тя почнала да чува странни звуци и да усеща странни миризми. След това видяла някакъв “обект ”, който се трансформирал в творение под формата на стара жена. Появило се и друго създание с черно лице.
2012 година: Черното лице траяло да тероризира здравната сестра Н. Повлияло й дотам, че дамата станала захласната от това черно и злокобно създание. След това, сестрата била трансферирана в друга болница.Това обаче било единствено началото.

 Сканира писмо от чиновник на болница
Сканира писмо от чиновник на болница „ Всеки ден се показваха зърна, като жълт ориз. Те бяха на всички места – на пода, в тоалетната, в отделенията. Персоналът почистваше, само че оризът продължаваше да се появява. Служителка на клиниката траяла да оповестява, че е видяла черна същина с лице на остаряла жена и друго – на жена с дълга коса. ”По-нататък се оповестява, че децата, които са посещавали тоалетната в болничното заведение, почнали да виждат там една стара дама, която се обръщала към тях по име.До 2019 година, тук все по-често се появяват паранормални феномени. “Пациент отиде при медицинските сестри и ги помоли за медикаменти. Когато му дадоха хапчетата, той ги взе и сподели, че желае да напусне клиниката, тъй като е видял нещо ужасно тук. ”В опит да прогонят духовете, те се пробвали да извършат „ пречистващи ” ритуали в болничните пространства. На покрива на клиниката имало една странна черна скулптура, която най-сетне е отстранена от покрива на постройката.

 x3 - В Малайзия, краткотрайно затвориха болница, заради паранормални феномени
До май 2019 година, тази клиника е към момента затворена, както се оповестява от надписа на оградата.
Hidden Truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР