В края на годината, изпълнена с политически сътресения и полемики,

...
В края на годината, изпълнена с политически сътресения и полемики,
Коментари Харесай

NOVA в изборния ден: Довери се на опита

В края на годината, изпълнена с политически разтърсвания и полемики, България гласоподава за невиждан трети път – този път в избори 2 в 1. На 14-и ноември гласоподавателите ще решат кой ще бъде новият държавен глава, както и по какъв начин ще наподобява съставът на 47-ото Народно заседание. В този значим за страната ден телевизионният ефир и всички цифрови платформи на Нова Броудкастинг Груп ще обезпечат цялостно осведомително покритие, предлагайки качествена и достоверна информация.

Зрителите още веднъж могат да се доверят на опита на публицистите на NOVA, които ще наблюдават в развиване най-важните събития и ще разясняват в специфични изборни формати протичащото се през целия ден. Репортерите на медията ще предават с директни включвания вести от над 30 горещи точки в страната и чужбина. NOVA още веднъж работи с две от най-авторитетните социологически организации – „ Тренд “ и „ Галъп Интернешънъл “. Техните планирани резултати ще подредят допустимо най-точно политическия пъзел.

Изборният ден започва малко преди 7:00 ч. в „ Събуди се, България избира! “ . В специфичното издание, което ще продължи до обедната емисия вести, водещата Марина Цекова ще разговоря с извънредни събеседници, измежду които доста известни персони и водачи на мнение. Изнесеното студио на NOVA от Триъгълника на властта ще води Христо Калоферов, който ще добави утринната стратегия с още забавни включвания и мнения.

В утринния блок Даниела Тренчева ще наблюдава хода на изборния ден и гласуването на главните кандидати в Новините на NOVA . Следва обедната емисия Новини с Ани Салич и Николай Дойнов. В продължение на близо час одобрените лица на NOVA ще ни опишат най-важното до този час на изборния ден.
В следобедните часове изборният маратон продължава с „ България избира На фокус с Лора Крумова “ . От 15:00 ч. до 17.50 ч. предаването ще даде друг взор посредством гледните точки на известни персони от шоубизнеса и изкуството, политолози, социолози и включвания от целия свят.

Първи планирани резултати феновете ще научат във вечерното изборно студио „ България избира президент и парламент “ с водещи Мира Иванова и Виктор Николаев. Те ще търсят първите реакции на главните политически фигури и кандидати за място в Президентството на Република България и Народното събрание. Началото на специфичния формат ще бъде обещано в 17:50 ч.

Развръзката в деня на изборите феновете ще научат от Невена Василева и Николай Дойнов, които ще бъдат в електоралното студио на NOVA с най-точните резултати от гласуването за президент и Народно заседание.

Ще имаме ли нов президент още на първи тур? Има ли късмет за сформиране на постоянно държавно управление от третия опит? - отговорите на тези и още въпроси не пропускайте да разберете в неделя в ефира и платформите на Нова Броудкастинг Груп.

Нова Бродукастинг Груп дава опция на българите в страната и чужбина да проследят избора за президент и народни представители в действително време на всички свои платформи – в телевизионния ефир на NOVA и NOVA NEWS, в ефира на радио NOVA NEWS, както и в уебсайтовете Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg.
В деня на избора в неделя бърз достъп до най-важните вести ще обезпечи и мобилното приложение на NOVA, с което потребителите ще се осведомят за всичко значимо и настоящо.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР