В края на февруари 2023 г. Русия беше принудена да

...
В края на февруари 2023 г. Русия беше принудена да
Коментари Харесай

НЛО принуди Русия да затвори въздушното си пространство

В края на февруари 2023 година Русия беше принудена да затвори въздушното си пространство, откакто близо над летището в Санкт Петербург е видян неидентифициран летящ обект.

Според някои догатки НЛО е дрон, само че от съображения за сигурност съветските управляващи избират крайната мярка.

Чрез формалния съветски държавен канал Telegram управляващите оповестяват, че „ всички полети на летище Пулково са спрени до второ разпореждане, до момента в който ревизират произхода на полета на НЛО “. Руската авиационна промишленост удостовери съществуването на мистериозния летящ обект пред Агенция Интерфакс.

Часове след случая е обявено, че най-сетне мярката за анулация на всички полети от летището в Санкт Петербург е анулирана и към обяд във вторник съответните действия са обновени. Руската авиационна промишленост декларира: „ Летището и неговите услуги работят обикновено. “.

Полетите са обновени откакто държавните управляващи вземат решение да разположат два армейски изтребителя, с цел да извършат разследваща и наблюдателна работа за локализиране на обекта, който съгласно публични лица е разказан като „ огромен дрон “.

Четете още: Не е ли време да кажете истината? – НЛО затвори летище в Китай

Затварянето на въздушното пространство обхвана радиус от 200 километра към летище Пулково, заради което всички полети, както излитащите, по този начин и плануваните за идване на летището, бяха спрени за няколко часа.

Руската организация ТАСС заяви, че няколко полета са пренасочени към летище Внуково, което се намира в столицата Москва.

През последните месеци са обявени няколко наблюдения на такива полети. Ситуацията е изострена от идентифицирането и по-късно свалянето на китайския шпионски балон на американска земя, за който се допуска, че е изпратен да извърши метеорологични разбори.

Кризисната обстановка с НЛО е в допълнение влошена от различен тайнствен полет, който е следен над Аляска, и който наподобява е излязъл от канадска територия.

Канадският министър председател Джъстин Трюдо и президентът на Съединени американски щати Джо Байдън споделят, че ще се борят с всяка опасност за техния суверенитет.

Не е оповестен формален образен материал за „ петербургския НЛО “, който принуди летището да спре да работи.

Руският флот също не е посочил бойните самолети, които са ситуирани, с цел да проверяват събитието.

Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР