В края на една от най-предизвикателните години за последните няколко

...
В края на една от най-предизвикателните години за последните няколко
Коментари Харесай

Годишните награди за бойни спортове Златен пояс“ 2020 ще се връчат на 5 декември

В края на една от най-предизвикателните години за последните няколко десетилетия, когато съвсем всички браншове, измежду които и спортът, бяха блокирани поради пандемията от ковид, от Националната асоциация на бойните спортове (НАБС) още един път откриха метод да отдадат заслуженото на спортистите. На 5 декември от 20:00 часа ще се проведат третите Годишни награди " Златен пояс " на Националната асоциация на бойните спортове.

В унисон със здравните рекомендации и в интерес здравето на всички, церемонията ще се организира в ефирен формат. Тя ще се излъчва онлайн по националната телевизия Bulgaria ON AIR, които са формален медиен сътрудник на събитието.
 Bulgaria ON AIR излъчва блестящата гала „ Златен пояс “ на 5 януари, от 22:45 часа
Bulgaria ON AIR излъчва блестящата гала „ Златен пояс “ на 5 януари, от 22:45 часа

Зрителите ще видят кои са най-хубавите в бойните спортове за 2019 година

По време на нея ще бъдат връчени петте огромни награди - статуетки те " Златен пояс " за 2020 година в категориите: " Най-добър състезател - мъже ", " Най-добър състезател - дами ", " Най-добър треньор ", " Ярка победа " и " Вярност на традициите ". Всяка една от 12-те федерации-членки на НАБС ще има опция да раздаде и самостоятелни награди на своите бойци.

По време на телевизионната гала специфична премия на най-отличилия се професионален играч през годината ще даде и най-голямата медия за бойни спортове у нас Boec.bg.
 Снимка 507590
Източник:

Годишните награди " Златен пояс " се организират за трета поредна година по самодейност на ръководителя на НАБС и на Професионалната лига на Световния киокушин съюз шихан Иво Каменов. Целта на премиите е да отличат върховите достижения на състезателите и да се наградят напъните на всички, които работят за развиването на бойните спортове у нас.

Освен онлайн по Bulgaria ON AIR третата годишна гала " Златен пояс " 2020 ще се излъчва в действително време и на boec.bg, boec.com, както и във фейсбук страницата на асоциацията.
 Снимка 507589
Източник:

Националната асоциация на бойните спортове е единствената организация в областта на бойните спортове, акредитирана от Министерството на младежта и спорта на България. Тя е учредена през 2015 година, с цел да подкрепи, поддържа и разпространява бойните спортове в България. В нея членуват над 476 клуба от цялата страна и над 40 000 спортисти. Част от асоциацията са централите по кикбокс и муай тай, карате киокушин, таекуондо ITF, джу джицу, самбо, кендо, кудо, ушу, шотокан карате до, сумо, айкидо и канадска битка.
 Снимка 507591
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР