В края на август, само месец след шумния съдебен процес

...
В края на август, само месец след шумния съдебен процес
Коментари Харесай

Джони Деп отложи делото срещо Амбър Хърд - slava.bg

В края на август, единствено месец след шумния правосъден развой с английския таблоид The Sun, 57-годишният Джони Деп реши да подаде иск против някогашната си брачна половинка Амбър Хърд, която след раздялата с него го упрекна в домашно принуждение. Джони Деп отхвърли обвиняванията и реши да се бори до последно за честтта си, само че към този момент в Съединени американски щати.

Сега стана ясно, че звездата от „ Карибски пирати” е подал молба за отсрочване на чуването му, поради смяна в работния му график, написа OK Magazine.

Работата е в това, че киностудиите се завръщат към работа след ковид и започват доста от спрените кино планове. Така идва ред и на третата част на „ Фантастичните животни и къде да ги намерим”, в който Джони играе Гелърт Гриндълуолд.

Снимките не престават от октомври и ще продължат до февруари идната година. Деп е задължен постоянно да се появява в съда във Вирджиния сред 11 и 28 януари следващата година, само че в този момент не може да направи това, тъй като ще снима в Лондон до края на зимата.

Актьорът акцентира, че Амбър Хърд може да бъде изслушана, тъй като фотосите на „ Аквамен” стартират чак следващата година. Актрисата се съгласила да приказва по случая на 11 септември.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР