В края на 2021 година BMW показа концепта ХМ, който

...
В края на 2021 година BMW показа концепта ХМ, който
Коментари Харесай

Патентни снимки показват как ще изглежда най-скъпият „джип“ на BMW

В края на 2021 година BMW сподели концепта ХМ, който показа новия дизайнерски език на марката, дружно с нова идея за задвижването на най-мощните М модели. Тогава компанията бе остро разкритикувана поради външността на кросоувъра и по-конкретно поради предната му част, където за първи път видяхме разграничените на две светлини. Сега наподобява от компанията са се вслушали в препоръките и серийната версия на колата наподобява малко по-сдържано. Кадрите бяха оповестени в iXForums и по всичко наподобява, че са част от патентни документи.
`Патентни

Дизайнът в предната част е съвсем еднакъв с този на новите X7 и 7 Series, като единствената разлика се крие в „ бъбреците “, които са по-малки и с по-квадратна форма. Под тях е ситуиран и огромен отвор за въздух, както и датчик за асистиращите системи в типичната за BMW овална форма. Цялата форма на колата е по-закръглена за разлика от острите форми, които отличаваха концепта от останалите модели на марката. Задницата е запазила тънките светлини с LED технология, а в долната част на дифузьора са ситуирани по два накрайника на ауспуха във отвесна класификация от двата края на бронята.
`Патентни

По-рано тази година стана ясно, че задвижването се реализира от 4.4-литров бензинов мотор, който работи дружно с електромотор. Двата мотора генерират систематична мощ от 653 конски сили и оптимален въртящ миг от 800 нютон метра. От BMW споделят, че са работили и над системата за задвижване на четирите колела xDrive, която е характерна за модела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР