В края на 2020 г. Mercedes-Benz пусна на пазара най-новата

...
В края на 2020 г. Mercedes-Benz пусна на пазара най-новата
Коментари Харесай

Актуализация за Mercedes S-класа

В края на 2020 година Mercedes-Benz пусна на пазара най-новата S-класа. Вече е налична актуализирана версия за поръчка с две нови екстериорни бои за избор: „ Verde Silver Metallic “ и „ Velvet Brown Metallic “. Стандартното съоръжение е допълнено от комфортни подглавници начело с спомагателни възглавници.

Mercedes също модернизира потребителския интерфейс MBUX. Има и допълнение в региона на развлеченията: услугата “Ridevu ” от Sony Pictures Entertainment (SPE) уголемява предлагането на видео стрийминг. Потребителите могат да предават поточно наличие от SPE при поискване непосредствено в S-класата.

С функционалността „ Автоматична промяна на лентата “ (ALC) Mercedes-Benz в този момент предлага и интелигентно по-нататъшно развиване на системите за подкрепяне на шофирането в гамата SAE равнище 2 в Европа. Автоматичната промяна на лентата се поддържа на подобаващи автомагистрали (например с две структурно обособени ленти). Функцията е фабрично конфигурирана на модели от 2024 година на трансформация.

Всички усъвършенствания се отнасят и за особено предпазената версия на първокласния модел, S 680 Guard 4Matic. С клас на отбрана VPAM VR10, той дава отговор на най-високото равнище на балистичен тест за цивилен транспортни средства и също по този начин е изключително резистентен на избухливи заряди.

В изключително извънредната стратегия за индивидуализация на Manufaktur има дванадесет разнообразни бои и пет цветови комбинации за интериора. За това е виновен заводът на Mercedes-Benz в Зинделфинген, където ръчно се обработват единствено най-висококачествените материали и се задоволяват специфичните условия на клиентите.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР