В края на 2018 норвежкото студио Red Thread Games представи

...
В края на 2018 норвежкото студио Red Thread Games представи
Коментари Харесай

Draugen излиза и за конзоли

В края на 2018 норвежкото студио Red Thread Games показа на света своята игра за PC Draugen, мистично премеждие с деяние, разрастващо се в изискванията на ветровитите фиорди, което излезе през май предходната година. Играта се отличава с чудесната си визия, забавна история и прелестен саундтрак, композиран от Саймън Пул.

Тази седмица Red Thread Games оповестиха и датата на излизaнe на плануваните конзолни версии на Draugen. Те ще се появят на 21.02.2020.



„ Притежателите на Xbox One и PlayStation 4 най-сетне са поканени да посетят красивия град Граавик и да разкрият мистерията през очите на възходящо нестабилния си читател “, гласи анонса на конзолните версии на Draugen. „ Годината е 1923. Вие играете като Едуард Чарлс Хардън, американски странник, който е дошъл в Норвегия, с цел да открие своята изчезнала сестра. Придружаван от своя надзирател Лизи, жизнерадостна и енигматична млада жена със свое мнение по всеки въпрос, ще получите опцията да изследвате тази шарена крайбрежна общественост, населяваща фиордите и планините на провинциална Норвегия. Но външния тип може да е излъган и Draugen ви предизвика да разкриете тъмнината, която се крие под повърхността “.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР