В края на 2017 Grant’s стартира кампанията #VelikiZaedno с Владо

...
В края на 2017 Grant’s стартира кампанията #VelikiZaedno с Владо
Коментари Харесай

Владо Карамазов и Юлиан Вергов помогнаха на трима души да сбъднат мечтите си

В края на 2017 Grant’s започва акцията #VelikiZaedno с Владо Карамазов и Юлиан Вергов. Двамата помогнаха на трима души да подхващат първите крачки към сбъдването на техните цели.

Незабавно след старта на #VelikiZaedno заваляха стотици заявки за услуга към Владо и Юли, вариращи от скачане с парашут до строене на кучешка колибка, а и по някаква странна причина, много от почитателите на Grant‘s, които се включиха в акцията желаеха да се научат да приказват португалски. Може би Бразилия ги влече, а може и да желаят да изпратят четливо любовно писмо до Кристиано Роналдо – каквато и да е повода, броят на тези заявки провокира много усмивки измежду почитателите и екипа.

След деликатно ревизиране на всички заявки, актьорите избраха трима претенденти – Ростислав, който мечтае да стане артист, Елиза, която си бе сложила за цел да се трансформира в харизматичен оратор и Мария, която бе решила, че е време да се научи да кара.

Заснетите с тримата основни герои на акцията епизоди водиха публиката зад кулисите на Народния спектакъл, коридорите на НАТФИЗ, конферентни зали и дупнишката прерия. И защото никой не е станал популярен самичък, Владо и Юли бяха един до друг с героите, подкрепяйки ги по пътя към триумфа и постигането на техните цели.



Можете да видите другите два епизода тук:

https://www.youtube.com/watch?v=uRfdJ8l-KBY&t=141s - "Зад Кулисите "

https://www.youtube.com/watch?v=7sXqPaoRMNA&t=8s - "Книжка за водачи "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР