В кратък срок приключи наказателно преследване по отношение на лице,

...
В кратък срок приключи наказателно преследване по отношение на лице,
Коментари Харесай

6 години затвор за мъж, блудствал с 30-годишна жена в Петрич

В къс период завърши наказателно гонене във връзка с лице, упрекнато от Районна прокуратура – Благоевград, Териториално поделение – Петрич, за осъществено закононарушение по член 150, алинея 3, прочие 2, вр. алинея 1, прочие 1 от Наказателен кодекс – блудничество. В нощните часове на 26.09.2023 година, в неосветена част на междублоково пространство, обвиненият М.С. нападнал 30-годишна жена.

Той държал потърпевшата със мощ за ръка, заплашил я с отвертка и направил с нея дейности за да удовлетвори полово предпочитание без съвкупление. На идващия ден М.С. е бил притеглен към наказателна отговорност и арестуван.

По време на следствието на незаконното действие е било открито, че обвиненият е осъждан, изтърпял е ефикасна присъда от 7 години „ отнемане от независимост “ за обезчестяване, съпроводено с обир при рисков рецидив. Обвиняемият е бил предаден на съд с обвинителен акт на Районна прокуратура – Благоевград, Териториално поделение – Петрич.

Съдебното произвеждане се организира по реда на кратко правосъдно разследване, като подсъдимият призна всички обстоятелства и условия в обвинителния акт.

Районният съд в гр. Петрич постанови присъда, с която призна М.С. за отговорен. На съображение наредбата на член 58 а от Наказателен кодекс той е наказан да изтърпи дейно наказване „ отнемане от независимост “ за период от 6 години при непоколебим режим.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР