В коя чаша бихте изпили сутрешното си кафе? Нагласата ви към

...
В коя чаша бихте изпили сутрешното си кафе?
Нагласата ви към
Коментари Харесай

Чашата, която изберете, разкрива вашата дълбока същност

В коя чаша бихте изпили утринното си кафе?

Нагласата ви към живота при започване на деня демонстрира това, което носите в душата си – какви са вашите копнежи, вашите фантазии, вашите страхове.

1. Червена чаша

Вие сте  сензитивен и виновен човек. Ако сте избрали тази чаша, вие се борите с нещо значително на този стадий от живота си. Борите се със самите себе си. Вътрешно се измъчвате от някакви неразрешени спорове и алтернативи. Намерете метод да ги разрешите, тъй като пропускате значими моменти, до момента в който се тревожите. А и нещата в никакъв случай не са толкоз черни, колкото ни наподобяват. 

2. Синя чаша

Вие сте търпеливи и лоялни. Дори прекомерно. Предпочитате да замълчите, вместо да нараните другите. Само че по този метод трупате отрицателната сила в себе си. Време е да отстоявате по-явно позициите си и да спрете да отстъпвате на другите. Вашето мнение, вашите потребности и вашите стремежи са не по-малко значими. Научете се да обичате себе си повече и да обръщате внимание на личните си потребности – освен на тялото, само че и на душата.

3. Зелена чаша

Вие сте по-затворени човек, интроверт. На пръв взор хората не биха ви обърнали внимание. Опознаят ли ви един път обаче, схващат какъв брой дълбока душа имате, какъв брой скъп другар сте. Спрете да се подценявате и работете върху самочувствието си. Не е без покритие. Притежавате доста качества и триумфи, с които да се гордеете.

4. Жълта чаша

Вие сте необятно скроен човек с редица гении. Палите се елементарно по дела и хрумвания. Не се страхувате от провокациите. Привличат ви надарени и забавни хора. В момента ви изтезава еднообразие. Намирате се в застой – креативен и нравствен. Съветваме ви да се успокоите и да се доверите на въображението и инстинктите си – нормално не ви подвеждат.

Цветелина Велчева

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР