В коментар, публикуван чрез неговите сътрудници, той заяви, че сега

...
В коментар, публикуван чрез неговите сътрудници, той заяви, че сега
Коментари Харесай

Не знам какво е член 214, а и няма къде да го потърся: Повдигна...

В коментар, оповестен посредством неговите сътрудници, той съобщи, че в този момент е упрекнат по член 214 от Наказателния кодекс, който обгръща вандализъм. " Не знам какво съставлява член 214, а и няма къде да го потърся. Вие ще разберете преди мен ", съобщи той в канала си в Telegram. " Те в действителност стартират ново наказателно дело против мен на всеки три месеца. Рядко се случва пандизчия, обитавал в единична килия повече от година, да има толкоз живо обществено и политическо битие ", пошегува се критикът на Кремъл.

 

Навални е най-известната фигура в разцепената съветска съпротива, поддръжниците му го показват като Нелсън Мандела, който един ден ще бъде освободен от пандиза, с цел да оглави страната. През август Навални беше приет за отговорен по нови обвинявания, свързани с хипотетична екстремистка активност и беше наказан на още 19 години към 11 години и половина, които към този момент излежаваше. Той отхвърля всички обвинявания като политически стимулирани и целящи да заглушат рецензиите му против Кремъл.

 

Миналия месец трима от неговите юристи бяха включени в указател на " терористи и екстремисти " от финансовия контрол, пет седмици откакто бяха задържани по съмнение в принадлежност към " екстремистка група ".

 

Навални си завоюва удивление по целия свят за това, че през 2021 година непринудено се завърна в Русия от Германия, където се лекуваше от съвсем съдбовен опит за отравяне с нервнопаралитично вещество в Сибир. Той беше задържан незабавно след идването си. Кремъл отхвърля да се е опитал да го убие.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР