В комедийното предаване на Олга Скабеева по руската телевизия един

...
В комедийното предаване на Олга Скабеева по руската телевизия един
Коментари Харесай

Русия сътвори поредната фейк новина: Кремъл даде гаранция за сигурност на Байдън при изненадващата му визита в Киев

В комедийното предаване на Олга Скабеева по съветската телевизия един от гостите изрече следващата фалшив вест в народен ефир - че руснаците „ дали гаранции за сигурност “  на американския президент, като екскортират с съветски самолети Байдън, който през вчерашния ден направи изненадваща и историческа аудиенция в украинската столица.

Припомняме, че американският президент дойде в столицата на Украйна при цялостна поверителност, с цел да се срещне с Володимир Зеленски и политическото управление в Киев. Байдън потегли за Киев от границата с Полша и то с трен - пътешестване, което се пази в цялостна загадка. 

Съвсем предстоящо американския президест е уверил за следващ път украинците, че Съединени американски щати и западните страни ще продължат поддръжката си, с цел да може Украйна да завоюва войната против Руската терористична федерация.

По съветските пропагандни канали обаче не престават още да живеят с илюзията, че е останал някой, който се впечатлява от заканите на военнопрестъпния режим на Владимир Путин. Но Западът надали си прави илюзии, че от Русия постоянно могат да се чакат изненади, тъй като Путин е непредсказуем водач, който не би се спрял да вменява на Европа, Съединени американски щати и НАТО виновност за тази виновност и да търси всевъзможни благоприятни условия за реванш против тях.

„ Можехме да унищожим Байдън. Но в случай че го бяхме създали, кой ще го наследи? Камала Харис? Смятам само, че Байдън трябваше да отиде там с хеликоптер, както пътува по принцип, а наши [руски] изтребители трябваше да го ескортират до Киев. Щеше да е по-впечатляващо “, сподели съветският генерал-лейтенант Евгений Бужински с очевидно подигравателен звук.

Зад всичко това лъсва несъстоятелността на изказване като това, че Русия щяла да се погрижи за сигурността на Джо Байдън. Но то преследва и съответно пропагандно влияние върху съветското общество, поддържайки разказа за " неприятната " Америка, която е най-големият зложелател на Русия. Но и излъчва несъмнено известно изтощение и терзание на Русия, която е изправена пред съществени проблеми освен на фронта в Украйна, само че и вътре в страната. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР