В коалиция с ПП може да влезем само за да

...
В коалиция с ПП може да влезем само за да
Коментари Харесай

Борисов с нов ход - предложи коалиция на Промяната, но при...

" В коалиция с Политическа партия може да влезем единствено с цел да потърсим метод да се излезе от рецесията ", това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг пред медиите.

" Две години не сме в ръководството. Къде са им парите, къде им е брутният вътрешен артикул. " Продължаваме промяната " употребяват едни и същи похвати, с цел да избегнат въпроса по какъв начин ще се ръководи ", сподели още той. 

" Вместо да се продължава с тази мъка, е по-добре още веднъж да се отиде на избори. Ананиев по този начин му пристигнало да каже през днешния ден, че ще подкрепим държавно управление на Политическа партия. На избрана възраст ерекцията и пикаенето не би трябвало да се изпускат ", по този начин водачът на ГЕРБ разяснява изявлението на Кирил Ананиев, който съобщи, че партията може да поддържа държавно управление на " Продължаваме промяната ", само че няма да взе участие в него.

Отричайки опцията за какъвто и да е разговор, даже среща сред контактните групи, няма смисъл да се приказва за първи, втори или трети мандат. Не е почтено да се губи време ние да предлагаме държавно управление на малцинството, което няма да бъде подкрепено. След това втората партия да прави, което, видно, също няма да бъде подкрепено. После да чакаме на трета партия, съобщи Борисов.

" Вчера отидохме доброжелателно на среща с Българска социалистическа партия и единствено слушахме какво ще се предлага гратис. Европейската комисия лимитира потреблението на тока, а ние желаеме да го разхищаваме. Не е вярно ", разяснява още Борисов. 

  " Разговорите за държавно управление би трябвало да минат през диалог за финансите. Моето предложение е да се одобри закон, който да удължи действието на бюджета. Това е единственият избор. Ако отидем на избори, служебното държавно управление би трябвало да има пари. Ако гласуваме нов бюджет, ГЕРБ ще предложи 30% нарастване на пенсиите, щом по този начин ще си играем ", сподели той. 

" Нито ГЕРБ, нито Политическа партия могат сами да ръководят. Съчетайте младост и мъдрост, пробвайте се. Докажете, че съединението прави силата и че по-умният отстъпва “, приключи водачът. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР