В коалиция с Демократична България“ имаме по-голям шанс за промяна.“ Това

...
В коалиция с Демократична България“ имаме по-голям шанс за промяна.“
Това
Коментари Харесай

Владимир Табутов, ПП: В коалиция с „Демократична България“ имаме по-голям шанс за промяна

„ В коалиция с „ Демократична България “ имаме по-голям късмет за смяна. “

Това съобщи в PrimeTime по Euronews Bulgaria депутатът от „ Продължаваме промяната “ Владимир Табутов. А дали ще бъде претендент за народен представител ще стане ясно след приключването на договарянията за взаимно явяване с „ Демократична България “ на идните избори.
Мисля, че с „ Демократична България “ сме посочили, че гласуваме хомогенни по значимите неща. Имаме разлики, несъмнено, само че това са неща, които би трябвало да изгладим в бъдеще.
Може би прибързахме с отстъпката от 25 ст. за литър гориво, само че мярката оказа помощ на българските жители, сподели Табутов във връзка с почналата наказателна процедура против България в тази връзка.

Според Европейска комисия мярката е била „ непропорционална и дискриминационна “, тъй като единствено хора с регистрирани у нас коли са можели да се възползват от нея. Според Табутов Опасността от наказания против България, тъй като отстъпката към този момент не работи.

Законопроектите за правосъдна промяна няма да бъдат признати до края на този парламент, счита депутатът. Той дефинира като избирателен ход приемането им от по-голямата част от партиите.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР