В коалиция ПП - ДБ няма никакво напрежение. Знаехме, че

...
В коалиция ПП - ДБ няма никакво напрежение. Знаехме, че
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Системата започва да работи

В коалиция Политическа партия - Демократична България няма никакво напрежение. Знаехме, че формулата на кабинета ще бъде доста комплицирана и цената, която би трябвало да бъде платена, ще бъде доста висока, но взехме държавническо решение, защото страната има потребност от постоянно държавно управление. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ депутатът от " - " Андрей Гюров.

По мотив напрежението сред Политическа партия - Демократична България и - поради номинация за предопределение на Виолета Лорер, брачна половинка на депутата от Политическа партия - Демократична България, Гюров съобщи: " Взаимният надзор е знак, че системата стартира да работи. Тя има потребност да почисти процесите, с цел да може нещата да се стиковат по-бързо. Нещата вървят с добра скорост. Вървим в посока намирането на подобаващите хора, които ще дадат резултат. Вземат се верните решения, те лишават малко повече, в сравнение с е належащо, само че това е обвързвано със саботажа с освобождението на зам.-министрите и подаването на оставките на регионалните шефове ".

Правителството беше определено предходната седмица, попълването на длъжностите в изпълнителната власт върви с добър ритъм. Нека да дадем време на кабинета, прикани депутатът от Политическа партия - ДБ.

Той разяснява и основаването на краткотрайната парламентарна комисия по настояванията на основния прокурор Иван Гешев за лишаване депутатските имунитети на Бойко Борисов (ГЕРБ), Даниел Александров (ГЕРБ) и Кирил Петков (ПП - ДБ).

Нашето желание е тази комисия да свърши своята работа най-късно 18 юли. Трябва да вървим в посока, в която да се вземе решение. Това е верният метод това да се случи, уточни Андрей Гюров.

Ние неведнъж призовавахме тези каузи да бъдат вкарани в съда и там да бъде взето решение. Сега очевидно имаше потребност имунитетите да бъдат вкарани едновременно.Комисията ще има за задача да откри има ли съображение тези имунитети да бъдат поискани, както и да осветли метода, по който прокуратурата си е свършила работата, сподели още Гюров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР