В коалиционните преговори до момента се усеща скромност и обраност,

...
В коалиционните преговори до момента се усеща скромност и обраност,
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Няма възражения за кандидатурата на Кирил Петков за премиер

В съдружните договаряния досега се усеща невзискателност и обраност, което дава един извънреден звук на конструктивност. Това съобщи Даниел Лорер от „ Продължаваме промяната “. Той удостовери, че е обсъждана неговата кандидатура за външен министър, както и тази на Николай Събев за транспортен министър.

„ Неформално са водени диалози и с Николай Денков за министър на образованието. Всички тези имена би трябвало да бъдат коментирани с нашите сътрудници. До момента не е имало несъгласие по отношение на кандидатурата на Кирил Петков за министър председател “, съобщи Лорер пред БТВ.

На въпрос дали Христо Иванов ще получи поста на правосъден министър, той сподели:

„ Такава кандидатура би трябвало да предложат нашите сътрудници, а не ние. Ние сме подготвени да разясняваме всички оферти. Целта пред нас е една – да извадим България от блатото на корупцията “, сподели още той.

Голяма част от бъдещите съдружни диспути ще бъдат показвани онлайн, като това ще се случи от средата на другата седмица.

„ В момента изготвяме тематиките, по които ще се водят съдружните договаряния и всяка партия приготвя своите тимове за това. Проблемите пред България са толкоз фундаментални и няма два-три пътя, по който би трябвало да бъдат позволени “, сподели той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР