В ключови сектори от хранителната индустрия във ще бъде позволено

...
В ключови сектори от хранителната индустрия във ще бъде позволено
Коментари Харесай

Във Великобритания: Ако си контактен на коронавирус, правиш тест, вместо изолация

В основни браншове от хранителната промишленост във ще бъде разрешено да се вършат всекидневно тестване за ковид на личния състав от през днешния ден, 23-ти юли , вместо условието да се самоизолират при контакт със инфектирани, осведоми БГНЕС.

Правителството съобщи, че ежедневните проби ще бъдат приложени в основни обекти, като депата на супермаркетите и производителите на храни. Близо 10 000 чиновници на 500 обекта във Англия ще бъдат директно наранени от мярката.
 Финландия приема жители на над 10 страни без документи и проби Финландия приема жители на над 10 страни без документи и проби
От 12 юли Финландия няма да изисква документ за имунизация и тест за ковид от гости от повече от 10 страни и територии. Т...

Неотдавна началници на супермаркети на Острова предизвестиха за сериозен дефицит на личен състав, откакто хиляди служащи бяха задължени да се самоизолират. Новите ограничения за всекидневно тестване на контактни ще стартират в пет депа на супермаркетите, последвани от 150 депа през идната седмица, само че няма да се отнасят за личния състав на питателните магазини.

Хелън Дикинсън, основен изпълнителен шеф на Британския консорциум за търговия на дребно, съобщи, че " спирането на доставките на храни е лимитирано сега ", само че е жизненоважно държавното управление да разгърне схемата допустимо най-бързо и да е готово да предприеме по-нататъшни дейности, в случай че е належащо.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР