В Китай Xiaomi стартира продажбите на флагманския смартфон Xiaomi 14

...
В Китай Xiaomi стартира продажбите на флагманския смартфон Xiaomi 14
Коментари Харесай

Титанова рамка, „нано кожа“, IP68, 5300 mAh, 50-МР камера Leica quadro и сателитна свързаност, само че скъпо. Представиха Xiaomi 14 Ultra Titanium Special

В Китай Xiaomi започва продажбите на флагманския смарт телефон Xiaomi 14 Ultra Titanium Special Edition. Основната специфичност е посочена в името – този модел има титанова рама на корпуса. Смартфонът е показан в единична настройка с 16 GB RAM и 1 TB флаш памет. Но цената възлиза на цели 1225 $. Това е скъпо даже за Китай. А дали каква ще е цената на на този смарт телефон в Европа можем единствено да гадаем, само че вероятно ще разберем след към един месец.

Задният панел е украсен с „ нанокожа “, чиято износоустойчивост е увеличена 6 пъти. Смартфонът е с дебелина 9,2 мм и тежи 224,4 грама. Устройството поддържа двупосочна сателитна връзка.

По отношение на главните спецификации Xiaomi 14 Ultra Titanium Special Edition не се разграничава от елементарния Xiaomi 14 Ultra. Той се базира на процесора Snapdragon 8 Gen 3. Предлага четворна камера Leica с четири 50-мегапикселови датчика. Автономната работа се обезпечава от батерия с потенциал 5300 mAh с поддръжката на 90W жично зареждане и 50W безжично зареждане.

Дисплеят е извънредно първокласен. Това е Xiaomi C8 WQHD+ 6,73-инчов AMOLED екран, който се отличава със зашеметяваща WQHD+ (3200 x 1440) резолюция, компактност на пикселите от 522 ppi и променлива периодичност на освежаване до 120Hz, като всичко това е съпроводено от впечатляваща оптималната бляскавост от 3000 нита.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР