В Китай повече от половината от възрастните са със затлъстяване

...
В Китай повече от половината от възрастните са със затлъстяване
Коментари Харесай

В Китай повече от половината възрастни са със затлъстяване

В Китай повече от половината от възрастните са със затлъстяване и се следи нарастване на % на хроничните болести при хората с наднормено тегло, се споделя в обява във в. „ Саут Чайна Морнинг пост ”.
Проучванията демонстрират, че хората от ден на ден ядат на открито и употребяват сладки питиета и че почти една пета от децата на възраст от шест до 17 години са с наднормено тегло, написа вестникът.
 Apple отстранява хиляди игри от платформата си в Китай, ето за какво Apple отстранява хиляди игри от платформата си в Китай, ето за какво
Американската компания Apple ще отстрани хиляди видеоигри от платформата си в Китай поради условията на локалните управляващи към съдържан...
Повече от 10 % от децата на възраст под шест години са дебели и с наднормено тегло.
Продължилото четири години изследване обгръща над 600 000 души в Китай и открива увеличение на броя на хората с наднормено тегло във всички категории от популацията.
„ Саут Чайна Морнинг Пост ” обаче прецизира, че делът на популацията със затлъстяване към момента е по-малък в Китай, в сравнение с в доста други развити страни, само че че процентът бързо нараства.
През 2015 година в Китай над 30% от възрастните са с наднормено тегло, което е нарастване със седем % спрямо 2002 г, предава БГНЕС.
 Пекин може да преразгледа изборния механизъм в Хонконг Пекин може да преразгледа изборния механизъм в Хонконг
Централните управляващи в Китай обмислят опцията за реформиране на механизма на изборната гилдия в Хонконг за понижаване влияни...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР