В Китай има увеличение на вноса на коронавирус, пише БГНЕС.

...
В Китай има увеличение на вноса на коронавирус, пише БГНЕС.
Коментари Харесай

Ще стане ли проблем за Китай вносът на коронавирус?

В Китай има нарастване на " вноса " на ковид, написа БГНЕС.
Вече са доказани 13 случая, при които в Китай се връщат заболели от новата болест от чужбина.
Осем китайски жители, които са работили в еднакъв ресторант в северния район на Ломбардия в Италия, са тествани позитивно за вируса в източната провинция Джеджианг. Те отлетели за Китай от Италия предходната седмица.
Има и четири доказани случая на инфекции с генезис от Иран - два в Пекин и два от северния район Нинся, и един случай в южния град Шънджън при човек, пътувал от Англия през Хонконг.
Китай ползва редица ограничения, с цел да се опита да предотврати напъните му за ограничение на болестта да бъдат обезсилени. Пристигащите в столицата от страни, наранени от вируса - в това число Южна Корея, Италия, Иран и Япония, би трябвало сами да си наложат карантина за 14 дни, съобщи заместник-секретарят на държавното управление на Пекин на брифинг.
" Ако тяхната дестинация е Пекин, всички би трябвало да бъдат сложени под карантина, без значение дали са китайци или чужденци ", съобщи Чен Бей. Тези с закрепено местожителство би трябвало да останат у дома, сподели той, до момента в който тези, които нямат къде да останат, ще се подлагат на " съсредоточено здравно наблюдаване в избран хотел ".
Всичко за ковид научете тук!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР