В Киев започна да действа израелска система за ранно предупреждение

...
В Киев започна да действа израелска система за ранно предупреждение
Коментари Харесай

The Jerusalem Post: В Киев започнаха тестовете на израелска система за предупреждение срещу ракети

В Киев стартира да работи израелска система за ранно предизвестие против ракети. Това заяви украинският дипломат в Израел Евгений Корнийчук, представен от Главред. Както написа The Jerusalem Post, Украйна изиска от Израел система за предизвестие против ракетно нахлуване, откакто беше нападната от Русия предходната година. 
 
Още предходното държавно управление даде обещание такава система, само че дипломат Корнийчук отбелязва специфичното персонално присъединяване на новия министър председател Бенямин Натаняху в застраховане бързото довеждане докрай на доставката. 
След като премине тествания в Киев тази система би могла да бъде ситуирана над всички огромни украински градове. 
 
" Това е доста значимо за нашата гражданска и военна инфраструктура. Това е съоръжение, което ще ни разреши да спасим човешки животи ", съобщи Корнийчук. 
 
Израелската система за предизвестие има сопсобности да разпознава всички видове и обекти, къде вероятно могат да попаднат и изпраща известия за заплахата на мобилните телефони на гаржданите, които се намират в региона, който е евентуално застрашен. Системата дава информация и какъв брой време има, с цел да се доближи до най-близкото скривалище. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР