В катастрофата на магистрала Северна Мармара в посока Истанбул са

...
В катастрофата на магистрала Северна Мармара в посока Истанбул са
Коментари Харесай

Верижна катастрофа с 10 жертви и десетки ранени на магистрала в Турция

В злополуката на автомагистрала " Северна Мармара " в посока Истанбул са взели участие седем транспортни средства, в това число три рейса и камион. Причините за пътнотранспортния случай не са известни към този момент, осведоми Българска телеграфна агенция.

На място са пристигнали жандармерия, пожарникари, медицински екипи и представители на Дирекцията за ръководство при бедствия и изключителни обстановки (AFAD).

Валията на Сакария Яшар Карадениз сподели, че по предварителна информация 10 души са починали, а 57 са ранени при злополуката, като седем от тях съществено. Част от ранените са настанени в болница.

Продължават дейностите по премахване от пътя на колите, взели участие в злополуката. Движението по автомагистралата в посока Истанбул е спряно.

Прокуратурата на окръг Сакария е почнала следствие на злополуката.

Министърът на правораздаването Йълмаз Тунч сподели, че " за следствието са назначени трима прокурори, които работят под управлението на заместител основния прокурор ".

SONDAKİKA | Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz:

" İlk tespitlere göre vefat edenlerin bir kısmının araçlarından inen ve arkadan gelen bir başka aracın çarptığı kişiler olabileceği tahmin ediliyor. "
— 23 DERECE (@yirmiucderece)
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР