В къща за 1,3 млн. долара, или над 2 милиона

...
В къща за 1,3 млн. долара, или над 2 милиона
Коментари Харесай

Бившата жена на Бойко с къща за 2,5 милиона (Уникални снимки)

В къща за 1,3 млн. $, или над 2 милиона и половина лв., живее в Америка някогашната брачна половинка на Бойко Борисов. Д-р Стела Костова населява парцел в град Ориндж в щата Калифорния.
Къщата за знамение и приказ е оповестена със снимков материал от външната фасада, двора и интериора ѝ в известна американска интернет страница за недвижими парцели.

Там всеки евентуален покупател на имущество би могъл да наблюдава историята на бъдещия си дом, както и смяната на цената му през годините. Имотът на някогашната жена на водача на ГЕРБ е вписан в регистъра през 2015 година През същата година лекарката става негов притежател. Къщата се води еднофамилна по документи и е издигната през далечната 1987 година, само че в извънредно съвременен и актуален жанр. Простира се на над 6000 фута. Има 3 спални, 3 бани, просторна всекидневна с кухня, фитнес, елегантен двор и 3 гаража с потенциал за общо 6 автомобила.


Отличава се с високи тавани, дизайнерска камина и вградени поръчкови мебели от същинско дърво. Една от най-луксозните екстри пък е спа вана. Дворът на доктор Костова е професионално озеленен и наподобява на градски оазис. Има барбекю и десетки растения, за които тя се грижи. Градинарството е измежду огромните ѝ занимания, а в Щатите е отнесла даже семена на български розови домати, които всяка година сее в двора си, паралелно до палмите.


Лекарката се е сдобила с невероятната къща на съвсем двойно по-ниска цена преди 8 години. Тогава парцелът е коствал единствено 779 хиляди $, или близо 1,5 млн. лв.. Ако реши да продаде дома си, някогашната жена на Борисов все още несмущаемо ще може да изкара милион от горната страна от договорката. За момента обаче нямала сходни проекти, тъй като извънредно харесвала квартала си. Той е прочут като един от най-престижните в града, разполага с обилие от улеснения, в това число плувен басейн с олимпийски размери, осветени тенис кортове, десетки паркове и страхотна панорама.
61-годишната докторка има 36 години стаж в специалността и все още продължава да работи в локалната болница в град Ориндж.

 Тя се намира единствено на 15 минути път с кола от вкъщи ѝ. Единствената законна брачна половинка на Бойко Борисов, с която се развеждат по взаимно единодушие преди доста време, само че остават в положителни връзки, се прибира в България по един или два пъти годишно. Най-много ѝ липсвали щерка ѝ Венета, която до момента в който бе студентка, живееше дружно с нея в Съединени американски щати, както и трите внучета – Бойко, Иван и Виктория. В София живеят и майка ѝ Симеонка, която е на достолепна възраст и е вдовица, както и сестрата на Стела – Петя, също лекарка, доцент по гинекология в „ Майчин дом “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР