В каса без дъно наливат парите за здравеКризисен план срещу

...
В каса без дъно наливат парите за здравеКризисен план срещу
Коментари Харесай

Вижте акцентите от броя на вестник „Труд“ в сряда, 13 септември 2017

В каса без дъно наливат парите за здраве

 02-1

Кризисен проект против сериозния дефицит на средства в НЗОК и възходящите задължения на институцията разисква Надзорният й съвет. Дебатите са на база разбор на Министерството на финансите за паричното положение на НЗОК. Над 476 млн. лв. са задълженията на касата все още, главно към лечебни заведения и снабдители на медикаменти.

Без нов спор
за референдума на Слави


 04-1new-cmyk

Депутатите няма да се произнасят категорично за референдума на Слави Трифонов. Това стана ясно преди началото на тазседмичната пленарна сесия от изказвания на народни представители от болшинството. Преди дни в коментар за периодите, които следва да бъдат спазени, представителят на ЦИК Александър Андреев съобщи, че „ националното заседание би трябвало да се произнесе в тримесечен период по повод резултатите от националния референдум и този период изтича на 14 септември ”.

Има обвинени
за отвличането на Адриан


 10-1

Службите имат заподорени за отвличането на 25-годишният Адриан Златков, научи “Труд ” от източници от следствието. Младият мъж, наследник на притежател на огромна софийска автокъща, бе държан в плен 11 дни. Той бе освободен в неделя късно вечерта след заплатен откуп. След отвличането от Министерство на вътрешните работи резервираха цялостно безмълвие към случая. Според осведомени този ход бил подхванат, с цел да не бъде заплашен Адриан.

Сърбите осъзнаха силата на малцинството в Косово

 13-kuti

Как стана по този начин, че националистът Александър Вучич поддържа най-омразния си зложелател – Рамуш Харадинай – разбор на Костадин Филипов

Британците и
“Хенри VIII ” в ХХI век


 12-1

Експериментът Брекзит взе рисков завой – коментар на Благовест Бенишев

Грижим се Плиска да придобие идеален тип

 проф. Станислав Станилов

Интервю с проф. Станислав Станилов

Честита Аня!

 аня пенчева

Силует на Аня Пенчева
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР