В какво ли не се забърка Мирела от Игри на

...
В какво ли не се забърка Мирела от Игри на
Коментари Харесай

Драма с Мирела от Игри на волята в Лондон

В какво ли не се забърка Мирела от " Игри на волята " след излизането си от формата. Участието й още се помни от мнозина, които не престават да наблюдават всяка нейна стъпка в мрежата, където неотдавна тя се оплака от доста неприятна обстановка, в която е попаднала.

От серия от сторита, които красивата танцьорка качи, излиза наяве, че тя два следващи пъти е изпускала влака си в Лондон, останала е без багаж и за капак  е умряла от мраз.

Подобен неприятен шанс неотдавна имаше и Фейгин, която показа по какъв начин е изпуснала няколко следващи полета и по същия метод е останала без багажа си.

" На летището в Лондон съм и тъкмо моя трен е cancelled и загивам от мраз ", написа Мирела във видеото.

" Аз съм ходещ цирк. Това единствено на мен може да ми се случи ", споделя риалити звездата, когато изпуска влака за повторно. А третия към този момент е съумяла да хване и да се добере до крайната си дестинация - посещение на Илиян Цветков, с който станаха първи приятелки в шоуто. Илиян е модел и живее от години във Англия.

Преди да попадне в неприятната обстановка в Лондно пък, Мирела неотдавна се оплака, че колата ѝ е била вдигната от паяк, а с нея - и връхната ѝ дреха.

 

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР