В кабинета на доктора в русенското село Ново село, вербалната

...
В кабинета на доктора в русенското село Ново село, вербалната
Коментари Харесай

Съдът остави Чикагото за постоянно в ареста след нападението над лекар

В кабинета на доктора в русенското село Ново село, вербалната експанзия прерасна в сборичкване. Лекарят благодари на пациентите си, застанали зад него. В същото време съдът остави за непрекъснато в ареста Венцислав Ангелов.

Венцислав Ангелов ще бъде съден за безчинство в изискванията на рисков рецидив. В съда той беше посрещнат от последователи на партията му „ Истината и единствено истината ", която е известна с това, че афишира война на имунизациите.

Хората скандираха името му и настояха неотложно да бъде освободен. Заради противоепидемичните ограничения, те не бяха позволени в правосъдната зала, съобщи Българска национална телевизия.

Д-р Иванов, който беше атакуван поради сложена ваксина даде и изявление пред националната телевизия.

" Категорично бях атакуван от този господин. Вижда се и на записите по какъв начин протяга ръка. Тези вербални офанзиви, тези физическите удари. Тези блъсканици в стени. Имам синини по гърба, по лицето. Заплахи за ликвидиране. Аз не съм очаквал такова нещо ", споделя доктор Иванов.

Вижда Венцислав Ангелов за първи път, когато нахлува в кабинета му дружно със брачната половинка на умрял през септември негов пациент. Според тях повода за съдбовния излаз е поставената 12 дни по-рано ваксина против COVID-19. " Най-странното от всичко това е, че тя нито един път не е идвала надлежно при мене да беседва за случката и за гибелта на своя мъж ", споделя доктор Иванов.

49-годишният мъж бил с пет сърдечни интервенции и пейсмейкър и съгласно роднините му е трябвало да бъде предизвестен, че имунизацията носи риск за здравето му. Според лекаря, точно за сърдечно болните пациенти последствията от коронавирус са най-опасни, а също така той в никакъв случай никого не е принуждавал да се имунизира.

" Той доста бързаше и беше доста настойчив да се имунизира, тъй като, доколкото разбрах, работодателят му в Германия упорства той да се върне в Германия имунизиран. Тука в България нормално показанията за имунизация се считат за противопоказания. Категорично сърдечно болните пациенти би трябвало да бъдат имунизирани. Той освен че трябваше да се ваксинира, а трябваше да се ваксинира по-рано, с цел да се защищити от разболяване. Повтарям, за следващ път този човек умря от заболяване от COVID-19 ", споделя лекарят.

Д-р Ивайло Иванов се грижи за здравето на 3 хиляди пациенти.

В същото време последователи на Венцислав Чикагото обсадиха съда в Русе, до момента в който се гледа мярката му.

Съдът регистрира, че началото на спора е предизвикан от Венцислав Ангелов и Жечка Станева, които са снимали доктор Иванов, макар неговото ясно изразено отвращение. Затова бе оставен за непрекъснато в ареста. Мярката ще бъде обжалвана.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР