В кабинета на Десислава Иванчева намерихме стотици преписки, за които

...
В кабинета на Десислава Иванчева намерихме стотици преписки, за които
Коментари Харесай

Иван Гешев за случая " Десислава Иванчева": Светнаха всички като коледна елха


В кабинета на Десислава Иванчева намерихме стотици преписки, за които се твърди, че са изгубени и се употребяват за изнудване. Това заяви ръководителят на Специализираната прокуратура Иван Гешев по случая със задържането на кметицата на регион "Младост" при показна акция във вторник, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Гешев даде детайлности по следствието и по какъв начин е хваната Иванчева със 70 хиляди лв., рушвет от изнудвано лице - строителен бизнесмен. Той съобщи, че всички по веригата, взели присъединяване в престъпнаха скица на кметицата са "светнали като коледна елха".

Ръководителят на Специализираната прокуратура съобщи, че Иванчева е попречила активността даже на вложители клас "А".

Освен голямата Иванчева в задържания медиатор са открити и 14 хиляди лв..

Очаквайте детайлности. /БГНЕС

БГНЕС напомня, че кметицата на регион "Младост" Десислава Иванчева бе задържана на основното столично кръстовище пред Спортната палата на 17 април, където бе държана, окована с белезници повече от пет часа.

Тя бе арестувана при спецакция на новосъздадената антикорупционна комисия, и спецпрокуратурата с рушвет. В момента, в който спецполицаите започнаха да броят парите, извадени от колата, кметицата се провикна: "Тук има пари, аз нямам адвокат". Иванчева заставам права от самото начало, заобиколена от служители на реда, а регионът към Министерството на спорта бе отцепен.

В хода на акцията проверяващи влязоха и в Община Младост, която бе затворена до края на работния ден. Арестувана бе и заместничката на Иванчева - Биляна Петрова. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР