В кабинета Главчев“ четирима министри са на ПП. Четири снимки

...
В кабинета Главчев“ четирима министри са на ПП. Четири снимки
Коментари Харесай

Георг Георгиев се присмя на ПП: Започнаха бунт срещу себе си. Много успешно го водят към момента

В кабинета „ Главчев “ четирима министри са на Политическа партия. Четири фотоси към момента стоят в обществените профили и на уеб страницата им, а върху тях написа името на „ Продължаваме промяната “. Колегите от Политическа партия започнаха протест и митинг против себе си. Много сполучливо го водят, все още. Това сподели в предаването „ Събуди се “ по NOVA националният представител от ГЕРБ-СДС Георг Георгиев.
Той разяснява и проблема сред Живко Коцев и Калин Стоянов. На въпрос дали следва човек, за който се твърди, че е натискал основния секретар на Министерство на вътрешните работи, да продължава да бъде вътрешен министър Георгиев уточни, че това изказване е засвидетелствано единствено от думите на Коцев, за които през последните дни е излязла спорна информация.
„ Информация, която нощес беше доказана от влиятелен, самостоятелен публицист, който не се слави с това, че приказва празни приказки. В момента е разследвана проведена незаконна група, шефа на Агенция „ Митници “ е арестуван точно в тази връзка. Изненадан съм от метода, по който Политическа партия застанаха на амбразурата за този човек, както и изненадващото отдръпване на неговата оставка “, уточни Георгиев.
Той добави, че някой би могъл да твърди, че Политическа партия са оказали напън, с цел да изтегли Коцев оставката си и да запазят лостове за въздействие в министерството на вътрешните работи ”, посочи Георгиев.
Според него прокуратурата е задоволително способена в работата си, с цел да знае какво да направи. „ Впечатление прави, че обликът на основния секретар добре пасва в сюжет, който „ Продължаваме промяната “ сами описаха единствено преди 9 месеца. Това не са мои думи, даже не ги тълкувам, те се чуха непосредствено: „ Трябва да вършим избори с наше Министерство на вътрешните работи “. Това споделиха в диалог по сред си представители на „ Продължаваме промяната “. Чухме го и това, което се случва основния секретар е парче от пъзела, което, в този миг, се напасва в тази картина, която тогава беше в този запис разказана ”, сподели още националният представител от ГЕРБ.
Той посочи, че Калин Стоянов няма и в никакъв случай не е имал общо с партия ГЕРБ. „ Името на Калин Стоянов е препоръчано от Кирил Петков.
Според Георгиев, в случай че се работи единствено на база на изказвания няма да има потребност от институции. „ Ще ни е доста по-лесно, в случай че се придържаме към компетентностите на всички тези, които дават отговор за избран бранш в страната ни, в сравнение с да работим с изказвания “, посочи той.
Георг Георгиев добави, че „ Балкански поток “ е един напълно български план, който е паднал жертва на откровените неистини на група хора, които не са желали да признаят изгодите и позитивите от него.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР