В живота трябва да има баланс и не винаги всичко

...
В живота трябва да има баланс и не винаги всичко
Коментари Харесай

Възможни неприятности до края на август за тези 4 зодии

В живота би трябвало да има баланс и не постоянно всичко върви по проект. Според астролозите, има зодии, за които лятото ще приключи с по-негативни страсти. Този неприятен шанс, за жалост, ще застигне представителите на 4 знака от зодиака. Разберете кои са те и в случай че и вие попадате в листата, се настройте душевен. Ето кои зодии няма да се радват на изключително благополучие в идващите седмици:

Лъв

Въпреки че това е вашият месец, Лъвове, завистта на хора към вас ще ви донесе някои неприятности. Бъдете нащрек и наблюдавайте най-близките ви, тъй като може да става въпрос за изменничество точно от някой от най-стеснения ви кръг. Може интуицията сама да ви подскаже кой е Юда измежду вас. Не доверявайте тайните си на непознати и наблюдавайте тези, които не се радват на триумфите и щастието ви. Отдалечете се от всички недоброжелатели. Последните дни от август може да не се окажат доста приятни, само че не се сломявайте и посрещнете септември с усмивка.

Стрелец

Последните летни дни може да се окажат неприятни и за стрелците. Бъдете деликатни със сключването на покупко-продажби или дейности, свързани с пари, тъй като астролозите предвещават точно материални загуби. Може да се опитат да ви излъгват или доближен до вас да ви подведе. Не се поддавайте и бъдете изключително деликатни. Следете банковите си сметки и недвижимата благосъстоятелност, тъй като провалите могат да се появят точно там. Може даже да се сблъскате с професионални измамници.

Козирог

Тук обстановката е сериозна, тъй като проблемите на козирозите може да дойдат от всяка сфера – у дома, в работата, от приятелите. Трябва да сте готови за сложен интервал. Възможна е загуба на огромна сума пари, а в същото време и съществено изменничество. Представителите на земния знак ще би трябвало да бъдат нащрек. Очакват ги неприятни времена, само че ситуацията ще се стабилизира бързо. Съветваме ви да премахнете хора от живота ви, в които се съмнявате и да не навлизате в съществени спорове, защото това единствено ще усложни и удължи неприятния интервал.

Овен

Огнените представители на зодиака ще би трябвало да бъдат по-пасивни и спокойни на работното място, тъй като проблемите може да се породят точно там. Може да бъдете забъркани в разнообразни интриги и да се популяризират злословия по ваш адрес. Бъдете готови. Внимавайте какво споделяте пред сътрудниците си. Дръжте езика си зад зъбите и внимавайте някой да не злослови срещу вас. Астролозите предлагат и да не се отдалечавате от вкъщи си и да планирате далечни пътувания, тъй като може това да е причина за появяването на още нежелани проблеми.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР