В изявление на вчерашния национален празник на САЩ - Деня

...
В изявление на вчерашния национален празник на САЩ - Деня
Коментари Харесай

Байдън заяви, че е горд, че е първата чернокожа жена в Белия дом ВИДЕО

В изказване на вчерашния народен празник на Съединени американски щати - Деня на независимостта - президентът Джо Байдън заяви, че " е горделив " да бъде първата " чернокожа жена на служба при негър президент ", заяви английският в. " Дейли телеграф ", отбелязвайки, че това е следващ вербален гаф на Байдън.

Седмица след пагубното съгласно изданието показване на Байдън в първите телевизионни диспути с Доналд Тръмп държавният глава е приказвал несвързано по време на изявление за филаделфийското радио Дабълю Ю Ар Ди, в което е объркал себе си със своята вицепрезидентка Камала Харис.

" Между другото аз съм горделив да бъда, както съм казвал, първият вицепрезидент, първата чернокожа жена... на служба при негър президент ", декларира Байдън, бъркайки с времето, когато самият той беше вицепрезидент на Барак Обама.

По-рано в същото изявление президентът правилно споделя, че той е назначил Харис и първата чернокожа жена във Върховния съд на Съединени американски щати Кетанджи Браун Джаксън, показва " Дейли телеграф ".



Президентът се е почувствал нерешителен и в изявлението си за Шоуто на Ърл Инграм в " ЮТюб ", което има най-вече чернокожа публика в щата Уисконсин, само че се излъчва за цялата страна. Запитан за какво е значимо да се гласоподава, Байдън дава отговор, който се отнася по-скоро за взето преди броени дни решение на Върховния съд на Съединени американски щати в интерес на имунитета на съперника му и някогашен президент Тръмп против правосъдни каузи.

" Има потребност от някой - някой, който да подсигурява, че... Върховният взе решение, апропо, което заплаши американския принцип, че ние в Америка нямаме крале. Никой не е над закона ", декларира 81-годишният Байдън. По-рано денем той е нарекъл Тръмп " един от нашите сътрудници " в речта си пред фамилии на военнослужещи, които събра по случай 4 юли в двора на Белия дом, отбелязва " Дейли телеграф ", представен от Българска телеграфна агенция. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР