В изпълнение на програмата на правителството и на приоритетите, които

...
В изпълнение на програмата на правителството и на приоритетите, които
Коментари Харесай

През 2023 г.: От София до Гърция за 1 час и 30 мин.

В осъществяване на програмата на държавното управление и на целите, които сме си сложили, Автомагистрала „ Струма “ „ порасна “ с 24 км , съобщи министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова при откриването на новоизградения сектор. На церемонията участваха народни представители, министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков и кметове.
Министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков сподели, че е налице цялостно доверие, като е належащо активизиране на напъните, тъй че 2023 година да се пътува от София до границата с Гърция за час и половина .
Министър Аврамова връчи разрешението за прилагане на сектора на ръководителя на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “ инж. Светослав Глосов. Тя означи, че по този начин се дава късмет на всички български жители, гостите на страната и директно преминаващите да пътуват безвредно по него.
Регионалният министър осведоми, че в правата на Автомагистрала „ Струма “ от Кресна до Сандански са построени 25 огромни уреди, 3 пътни възела и 4 площадки за отдих със санитарни пространства и ТИР паркинги. В бъдеще на тях ще могат да бъдат построени заведения за хранене и бензиностанции.
Петя Аврамова благодари на строителите за положените старания, които дадоха опция за използването на сектора пет месеца предварително, на Агенция „ Пътна инфраструктура “ за положителното администриране на процеса и на Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията за работата в партньорство при доизграждането на Автомагистрала „ Струма “.
Участъкът Кресна – Сандански е част от плана: Автомагистрала „ Струма “ - лот 3.1, лот 3.3 и тунел „ Железница “. Той се съфинансира от Кохезионния фонд на Европейския съюз и националния бюджет посредством Оперативна програма „ Транспорт и транспортна инфраструктура “ 2014-2020.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР