В изминалия 20-и кръг на Бундеслигата шампионът Байерн (Мюнхен) направи

...
В изминалия 20-и кръг на Бундеслигата шампионът Байерн (Мюнхен) направи
Коментари Харесай

Леверкузен доминира в 11-те на кръга в Бундеслигата

В миналия 20-и кръг на Бундеслигата първенецът Байерн (Мюнхен) направи крачка обратно по пътя към отбраната на купата си. Тимът на Нико Ковач беше разрушен с 3:1 от Байер (Леверкузен) като посетител, от което се възползва Борусия (Дортмунд), увеличавайки на 7 точки задатъка си на върха. Баварците дори към този момент не са и втори, тъй като от там ги измести Борусия (Мьонхенгладбах) - към този момент единствено поради по-добрата си голова разлика.

Логично нито един футболист на Байерн не заслужава място в Идеалния състав на Sportal.bg за кръга. Леверкузен е с трима представители в лицето на Кевин Фоланд, създател на втория гол, както и неуморните Юлиан Брант и Чарлес Арангис, които бяха съвършени в халфовата линия.

Торган Азар пък е огромният първенец от състава на Мьонхенгладбах, откакто направи и двете асистенции за успеха с 2:0 над Шалке 04, а също така и създаде аления картон на вратаря на противника Александер Нюбел.

Thorgan Hazard in the Bundesliga this season:

19 Matches

9 Goals

8 Assists

It runs in the family.....‍‍‍ pic.twitter.com/jViz3K5ple
— Mozo Football (@MozoSports) February 2, 2019
В петък Република България (Лайпциг) съкруши Хановер 96 с 3:0, а всички голове бяха осъществени от бранителите Вили Орбан и Марсел Халстенберг.

Волфсбург сподели здрава отбрана и пребори Херта (Берлин) с 1:0 в столицата, като над всички бяха вратарят Коен Кастеелс и бранителят Джон Антъни Бруукс.

В неделя головата хала на Аугсбург Алфред Финбогасон записа хеттрик против Майнц 05 и за следващ път потвърди, че баварският клуб към този момент е стеснен за него.

Вижте идеалния отбор за кръга и коментирайте:  Бундеслига 20 кръг, събота 2 февруари  Байер Леверкузен 3:1краен резулат  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР