В излъчването на живо от Международната космическа станция (МКС) зрителите

...
В излъчването на живо от Международната космическа станция (МКС) зрителите
Коментари Харесай

Камерата на МКС засне НЛО, което се движи близо до Земята ВИДЕО

В излъчването онлайн от Международната галактическа станция (МКС) феновете са видяха необичайно НЛО. Видеото, което е оповестено в интернет има над 50 хиляди гледания, оповестяват международните издания.

Във видеото може ясно да се види мистериозен обект, който първо се е насочил към Земята, а по-късно е липсващ от зрителното поле. Буквално половин час по-късно НЛО се появява още веднъж в фрагмента и всичко наподобява по този начин, като че ли обектът се е насочил към самата галактическа станция.

Потребителите в интернет са озадачени от произхода на обекта, който са видели. Веднага са се появили голям брой теории, някои от които може да наподобяват просто фантастични. Някои коментатори допускат, че обектът, който се е появил в фрагмента, може да е обвързван с нашата планета.



Заслужава да се означи, че в началото мнозина са считали, че мистериозният обект е Луната, само че по-късно стана ясно, че спътникът на Земята е доста по-голям. Най-вече НЛО е замязял на галактическа станция, тъй като има безусловно същия железен цвят. Освен това теорията, че това е Луната, е оспорена, защото спътникът не можеше да се реалокира от едната страна на другата единствено за половин час.

Друга част от коментиращите в мрежата считат, че това може да е някакво извънземно създание, защото в профил наподобява, че обектът не лети, а пълзи. Също по този начин някои допускат, че това може да е загадка задача на галактическите сили на Съединени американски щати.

Скептиците от своя страна опровергават всички теории и декларират, че обектът най-вероятно не е нищо повече от елементарен "космически отпадък ". Може би това са останките от несполучливи задачи, изпълнявани по-рано и в този момент те попадат в орбитата на Земята. Още няколко консуматори са отбелязали, че това може да е просто сателит, от които има голям брой към орбитата на нашата планета.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР