В изборния ден на поредния за последните години предсрочен парламентарен

...
В изборния ден на поредния за последните години предсрочен парламентарен
Коментари Харесай

bTV отразява изборния ден със 17-часов маратон

В изборния ден на следващия за последните години предварителен парламентарен избор екипът на bTV Новините ще предложи над 17 часа качествена журналистика, вести, директни включвания от България и света, анкети и първи резултати, показани посредством добавена действителност. От разнообразни специфични студиа екипът от над 250 експерти на bTV Media Group ще предава за своите фенове, слушатели и онлайн консуматори. Експерти и известни лица ще разясняват с осем от водещите на bTV най-важното в деня и най-любопитното около изборния развой, а всички кореспонденти, репортери и новинари ще наблюдават събитията в развиване.

Маратонът по bTV „ Парламент 49. Време за избор “ стартира тъкмо в 7 ч. сутринта с 5-часово предаване с водещи Жени Марчева и Веселина Петракиева . Te ще посрещнат в студиото известни, умни и  успели българи и ще покажат първите часове на изборния ден. Сред техните посетители ще бъдат професори, предприемачи, режисьори, актьори, икономисти. С разбор на изборния ден ще се включат анализатори, публицисти, психолози и специалисти по сигурност. От изнесеното студио на bTV с забавни събеседници ще се включва Румен Скрински и дружно ще проследим гласуването на водачите на партиите до обяд.

На емблематичното за столицата София място – Ларгото се построява специфична сцена

През целия ден от 7 сутринта до 23 ч. на всеки кръговиден час в новинарските излъчвания ще научаваме най-важното досега. Сутрешните излъчвания ще показва Виктория Готева , а тъкмо в 12:00 ч. стартира обедната емисия на bTV Новините, в която в 60 минути с Виктория Петрова и Юксел Кадриев ще проследим всичко най-важно до този час за предварителния избор и по останалите настоящи тематики, а в излъчванията след 20ч. обстановката ще следи Лиляна Боянова .

От 16ч. в ефира на bTV стартира извънредното издание на „ Лице в лице “ с водещ Цветанка Ризова , която ще посрещне диригентът  Йордан Камджалов и поетът, белетрист, сценарист, играч и треньор по бокс Палми Ранчев за феърплея в изборите и могат ли партиите в идващия парламент за намерят правилния политически звук. Изборите от Алековото време до в този момент - историкът проф. Петър Стоянович и някогашният дипломат в Турция Надежда Нeйнски ще разясняват какъв брой решаваш ще бъде вотът в чужбина за резултата от изборите, националните цели, външната политика и възможностите да се излъчи постоянен кабинет от идващия парламент.

Големият избирателен театър стартира в 17 ч . и продължава до среднощ от три разнообразни специфични изборни сета, където водещите посрещат социолози, политолози, политици и представители на синдикатите, някогашни участници във властта, публицисти, експерти по връзки – всички те ще проследят и разясняват настоящата политическа обстановка. Антон Хекимян ще разисква с гостите си значимостта на вота и вероятните разновидности за излизане от политическата рецесия, както и ще показва мнението на феновете – какво мислят хората в страната за дилемите пред политиците, какво демонстрират изследванията за метода на гласоподаване и знаят ли гласоподавателите за новото систематизиране на мандатите на депутатите.

Изнесеното студио на bTV ще бъде на мястото, към което всички се стремят – Триъгълника на властта сред Президентството, Министерски съвет и административната постройка на Народното събрание. Там водещият на „ Тази заран “ Златимир Йочев ще си партнира с политическия кореспондент Ванина Недкова , която за първи път влиза в ролята на водеща. Те ще беседват с известни персони със мощни позиции.

Преки включвания, репортажи и плурализъм на отзиви ще предложат и водещите Мария Цънцарова и Светослав Иванов от студиото на bTV. Tехни събеседници ще бъдат известни лица и експерти, с които ще разясняват електоралните настройки и упования.

Екипът на bTV Новините е подготвил и разкази от първо лице за търговия за избор, разнообразни забавни и любопитни материали за миналата акция и друг взор към политическия хайлайф в страната. 

През целия ден bTV ще показва образно в своето 360-градусово студио посредством добавена действителност и разнообразни софтуерни решения всички значими и любопитни данни, свързани с изборите – какви са упованията, каква е тяхната цена и по какъв начин гласоподават българите – машинно или на хартия. Големият диалог за честността на вота ще бъде на дневен ред, а феновете на bTV ще имат опция да следят работата на членовете на изборни секции в страната и броенето на бюлетините. 

Веднага след централната емисия на bTV Новините от 19 ч. феновете на медията ще посрещнат първите данни от „ Алфа Рисърч “ и „ Маркет ЛИНКС “ в основни райони на страната.

След първите публични резултати от екзит пуловете Иван Георгиев ще показа по какъв начин ще бъдат ситуирани партиите в идващия парламент и дали може да чакаме устойчиво ръководство. Чрез технологиите, с които разполага bTV, феновете ще могат да видят по какъв начин се разпределят мандатите и кои са вероятните математически обединения.

Традиционно bTV предлага опция за следене на най-актуалната конюнктура, разбори и мнения на всички платформи, а особено за интернет потребителите на уеб страницата btvnovinite.bg екипът на медията ще предложи извънредно наличие. „ Парламент 49 – зад кадър “ ще наблюдава всичко, което се случва в горещия политически ден в „ кухнята “ на събитията – нюзрумът и специфичните студиа на bTV Новините. На платформата ще бъдат оповестени и специфични блиц изявленията с водещи политически фигури и анализатори.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР