В избора на аромати, често залагаме на моментното си настроение

...
В избора на аромати, често залагаме на моментното си настроение
Коментари Харесай

Това са перфектните аромати за всяка зодия

В избора на аромати, постоянно залагаме на моментното си въодушевление или на консултантите в магазина.

Но звездите също могат да ни оказват помощ при избора на идеалните парфюмни нотки.

Ето и кои аромати са като "втора кожа " за всяка от зодиите, събрани от

Овен

Независимите, темпераментни и напористи Овни имат потребност от парфюм, който декларира изрично наличието им в помещението. Острите аромати ги засилват и енергетизират – по тази причина няма да сбъркат, в случай че основат празник за обонянието си с нотки на жасмин, кедър, мускус, опиат, цитрус и тук-таме цветя и дърво.

Телец

Земните знаци имат потребност от аромати, които са: заземени, зелени, кафяви, типичен, естествени. Телецът особено би добавил и нюанси на флирт – досещате се – мускус, флорални, тревисти, билкови аромати.Цветно-сладникави нотки като люляк, лилия, роза, ванилия, и свежи като бергамот елементарно ще му завъртят главата. Уханията на горски мъх внасят мир в душата му.

Близнаци

Забавните, отзивчиви и преносими Близнаци избират свежи, леки, озонови и цитрусови аромати. Уханията на подправки и свежа зеленина успокояват нервната им природа и внасят мир "у дома ". Като цяло не обичат комплицираните и завъртени аромати. Изчистените нотки на цветя, ягода, бяла лилия, водна лилия, орхидея, портокал, нарциси ще ги създадат щастливи.

Рак

Раците имат потребност от аромати, които им основават чувство за уют, успокоение, сигурност и естетика. Те са водни създания и летният мирис на море с цветно-фруктови нюанси ги зарежда. Жасмин, кактус, шафран, мускус, сандал, цитрус, кафе и кориандър – градина на удоволствията!

Лъв

Ярките и скъпи движимости имат неустоима притегателна мощ за тях, по тази причина постоянно си купуват скъпи дизайнерски парфюми в лъскави опаковки. Ароматите, които възбуждат фантазията им и ги карат да се усещат специфични, са композиция от цветни и типичен: мандарина, жасмин, карамел, мускус, амбра, фрезия, ванилия. Нарцисът гони мрачните настроения, а сандаловото дърво ги въодушевява.

Дева

Дървесните и пролетните ухания отлично хармонират на деликатната им натура и им основават чувство за благоденствие. Силните цветни и екзотични аромати ги вършат сантиментални, а дървесните разсънват вътрешния им извор на убеденост и самочувствие. Ако дамите прибавят и щипка роза, лилия и кожа, напълно ще се приближат до облика на съвършената изисканост.

Везни

Сладките аромати на теменужки, рози, жасмин и фрезии ги вършат мечтани и привлекателни, изтъквайки техния присъщ финес и обществена ерудираност. Тежките аромати не са подобаващи за въздушната им природа, само че с цел да прибавят и доза убеденост и увереност към вибрациите, които излъчват, дано не подминават уханията на тютюн, черен пипер, грейпфрут, кипарис, кориандър, кедър, кардамон, мандарини и портокал.

Скорпион

Скорпионите са дълбоки, комплицирани и буйни, по тази причина и техните аромати са по-скоро тежки, екзотични, ориенталски, сладки, нетрадиционни и завладяващи. Ароматът на ванилия внася естетика и покой в трагичните им душевни безредици.

Стрелец

Мирисът на лято – лавандула, цитрус и горски мъх – с леки източни претекстове жасмин, сандалово дърво и кориандър ще разбудят откривателската им природа и ще създадат сивото всекидневие същинско смело странствуване. Нотките иланг-иланг, пачули, лавандула, сандалово дърво, портокалови цветчета, босилек възбуждат чувство за независимост, безкрайност, случка и неспокойствие.

Козирог

Козирозите са ценители, които залагат на класическите аромати. Не обичат да опитват прекалено много и един път влюбят ли се в своето благоухание, не му изневеряват. Привличат ги ароматите на камелия, жасмин, мъх, праскови, ванилия, любеница – те ги успокояват, освежават и балансират. Парфюмите с стипчив привкус, мирис на дървесина, билки, тютюн и кожа им оказват помощ да се концентрират.

Водолей

На непокорните, непредсказуеми и ментални Водолеи им подхождат студени, леки въздушни, озонови, флорални и цитрусови аромати. Уханията на портокалово дърво, хортензия, жасмин, магнолия, карамфил извикват духовните им сили и в същото време им работят успокояващо и центриращо.

Риби

Рибите са нежни създания, деликатни, мистични и неуловими. Обожават уханията на лилия, мимоза и орхидея, както и на редки цветя и мъх. Роза и лалета ще пробудят дълбоката им женска сензитивност, а тежките нотки на амбра и еликсир ще завихрят дръзките им мечти. За заземяване на етерната им природа дано прибавят и нотки кедър, бергамот и кардамон.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР