В италианската волейболна Суперлига става горещо. Много горещо. Само четири

...
В италианската волейболна Суперлига става горещо. Много горещо. Само четири
Коментари Харесай

Цецо Соколов срещу Тренто в сблъсък №2 от полуфиналите тази вечер

В италианската волейболна Суперлига става горещо. Много горещо. Само четири отбора останаха в борбата за трофея на Апенините. Благодарение на каналите на bTV Media Group можете да наблюдавате заключителната фаза в шампионата, където Цветан Соколов и неговият Кучине Лубе (Чивитанова) не престават да мечтаят за Скудетото. Тази вечер предстоят вторите срещи от полуфиналите, а третите мачове са единствено 3 дни по-късно - в понеделник. В тази фаза се играе до 3 победи от 5 мача.

От 21,30 часа по RING ще имате опция да гледате изявите на Цветан Соколов против някогашния му клуб Тренто. Първият конфликт сред двата отбора беше прочувствен. Много освен това. Българинът беше над всички и със своите 36 точки - връх за плейофите в Италия, оказа помощ за значима победа като посетител. Двубоят, траял повече от 3 часа, предложи всичко, което може да се желае от една волейболна среща: страсти, обрати и, несъмнено, спечелили и победени. Тренто загуби домакинското си преимущество и в този момент наложително би трябвало да търси успеха, в случай че желае да изравни серията преди мач №3. Пропуснатите шансове за затваряне на мача може да тежат на играчите на Анджело Лоренцети, само че те би трябвало бързо да се отърсят от сложното състояние, в което са изпаднали.

По същото време на уеб страницата btvnovinite.bg изцяло гратис и без регистрация можете да гледате срещата сред Модена и първенеца Перуджа. " Дяволската обсада " обезсърчи противниците със мощната си игра в среща №1. Убедителният метод, по който волейболистите на Анджело Лоренцети стигнаха до триумфа, може да обезкуражи доста отбори, само че не и Модена - изключително когато тимът има опция да вземе реванш вкъщи. В зала " Пала Панини " Иван Зайцев ще се опита да се " извини " на съотборниците си и на почитателите, откакто изигра една от най-слабите си срещи в кариерата. Сега, окуражен да се потвърди още веднъж против някогашния си тим, италианският национал ще би трябвало да даде всичко от себе си против първенеца. За Перуджа нещата наподобяват надалеч по-различно. За да се класира на край, на тима му е задоволително само да запише победи в семействата в зала " Пала Бартон ". Едно обаче е несъмнено: по-ранно довеждане докрай на полуфиналната серия ще се понрави на Вилфредо Леон и компания, защото в разногласието за купата всеки икономисан гейм е бонус.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР