В италианската област Емилия-Романя бързите тестове, направени в домашни условия,

...
В италианската област Емилия-Романя бързите тестове, направени в домашни условия,
Коментари Харесай

В Емилия-Романя бързите тестове, направени у дома, ще се признават за официални

В италианската област Емилия-Романя бързите проби, направени в домашни условия, към този момент ще се одобряват за публични, заяви БНР. Проектът е пилотен за Италия. 
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29972
Резултатът от бързия антигенен тест, изработен вкъщи, ще се вкарва в специфичен портал на районната здравна работа. Това ще става при позитивен резултат, когато се постанова карантина за 7 дни, само че и след негативен резултат от теста, който разрешава преустановяване на карантината. 

Новата система важи единствено за жителите на региона, които имат трета доза. Целта е да се понижат дългите опашки в аптеките. Отчита се, че за хората без признаци казусът е по-скоро административен, в сравнение с клиничен. 

Мнението на вирусолозите е спорно - едни са удовлетворени, за други тестването със слюнка е по-добро, а трети се притесняват от подправени отрицателни резултати, тъй като новата система минава съвсем напълно в ръцете на жителите.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29972  Хамстери с Коронавирус, Хонконг предупреди жителите си да не целуват и играят с домашните си любимци Хамстери с Коронавирус, Хонконг предупреди жителите си да не целуват и играят с домашните си любимци  Огромни опашки се извиха по границата сред Аржентина и Чили поради тестване Огромни опашки се извиха по границата сред Аржентина и Чили поради тестване  Държавният секретар на Ватикана даде позитивен тест за COVID-19 Държавният секретар на Ватикана даде позитивен тест за COVID-19
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР