В историята на човечеството не е съществувала Украйна, докато не

...
В историята на човечеството не е съществувала Украйна, докато не
Коментари Харесай

Путин и шефът на руския Конституционен съд пренаписват историята на Украйна

В историята на човечеството не е съществувала Украйна, до момента в който не се е появила Украинската руска социалистическа република (УССР), съобщи президентът на Русия Владимир Путин в хода на среща ръководителя на Конституционния съд на Русия Валери Зоркин, предава ТАСС, представен от.

Зоркин донесе на президента карта, формирана във Франция през XVII век, на която са посочени земите, които са били част от Руското царство, Казачеството и Жечпосполита, като означи, че Украйна не е там.

" Съветската власт сътвори Съветска Украйна, това е добре известно. А преди този момент в историята на човечеството не е имало Украйна “, означи президентът.

Зоркин изясни, че е решил да уточни неналичието на Украйна на картата " в името на истината ".

" Това е единствено един от документите, несъмнено “, кимна му Путин. Продължавайки да учи остарялата карта, президентът означи: " Ами да, [земите на Украйна] са били част от Жечпосполита. <...> Естествено, не всички територии на Съветска Украйна [бяха включени в нея], а единствено северозападната част.

Зоркин на собствен ред обръща внимание, че картата е правена от французи.

" Е, защото [французите] са отбелязвали случилото се. Това, което е било в живота, на земята е маркирано на картата “, приключи президентът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР